DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 23. května 2017

Home » » Recenze/review - PHRENELITH - Desolate Endscape (2017)

Recenze/review - PHRENELITH - Desolate Endscape (2017)


PHRENELITH - Desolate Endscape
CD 2017, Dark Descent Records

Tam někde v Dánsku, v nekonečných stokách města Copenhagen  se začalo cosi v krvavém bahně hýbat. Nejdříve to připomínalo zmutovaného ještěra, místní vyprávěli zkazky o mrtvém kostelníkovi, ale pravda je jiná, syrovější a ošklivější. K ne-životu se probudilo monstrum o hodně krvelačnější, temnější, krutější -  kapela PHRENELITH.

Dánští tmáři hrají černočerný death metal, sem tam se shnilými doomovými vsuvkami. Jsou oškliví, nestravitelní, prašiví a ještě ke všemu zapáchají na sto honů sírou. Smíchejte INCANTATION, přidejte špetku DISMA, DEAD CONGREGATION, FUNEBRARUM, FATHER BEFOULED, UNDERGANG a zahalte vše do nepropustného pláště z nenávisti. Výsledkem je samozřejmě album "Desolate Endscape". Nechte si chutnat! Jen pozor, ať se nezadusíte.



"Desolate Endscape" se kolem vás bude nejdřív plazit pomalu, s jedovatým rozeklaným jazykem v tlamě. Ovine se mezi nohama, s chladným tělem. Uhrane vás, postupně pohltí. Pro poslech to chce klid, tmu v pokoji i v srdci. Otevřete okno a ona ta šedočerná energie přijde. PHRENELITH jsou našeptávači špatných činů. Čas s nimi strávený je močálovitě hnisající, bořící se a obepínající. Bolí mě hlava, zpomaluje se dech. Hybernuji v ledové říši tajemna. Ano, tohle je old school death metal vycházející ze samé podstaty stylu. Cítíte ten nasládlý pach rozkládajících se těl? Nebojte se toho, vždyť smrt je tolik krásná! Dánové o tom vědí své. Smrtící kov, který působí jako zákeřný jed. Vynikající!



sumarizace:

PHRENELITH letos přišli s hudbou, která splňuje všechny moje požadavky na poctivý, reálný old school death metal. Jejich nahrávka je plná neskutečné černé energie. Hroby se otvírají, zvony zvoní umíráček. "Desolate Endscape" může být klidně soundrackem pro vaší poslední cestu. Podzemí opět ožilo a vyslalo na náš svět posly apokalypsy. Mrtví mi jdou po krku a zlo je cítit všude kolem. Death metal je zde starý a plesnivý a nepostrádá obrovskou dávku naléhavosti. Připadám si, jako bych ležel při okultním obřadu na oltáři smrti a byl navěky obětován. Člověk se při poslechu stává morbidním básníkem, tulákem po záhrobí. Přiznávám se bez mučení. Album mě neskutečně rozsekalo a stalo se mým průvodcem na onom světě. Zapalte svíce, exhumujte starý poctivý death metal! Doporučuji! Vynikající temný old school death metal!



Asphyx says:

PHRENELITH come this year with music fulfilling all my requirements for honest, real old school death metal. Their record is full of unreal black energy. The tombs were opened, bells ringing the death knell. "Desolate Endscape" may be the soundtrack to your last trip. Underground came alive again and sent messengers of apocalypse to our world . Deads are hunting me and the evil is everywhere. Death metal here is old and moldy and doesn't miss a huge amount of urgency. I feel like I was lying at an occult ritual on the altar of death and I was forever offered. When listening it becomes a morbid poet, a wanderer on the other world. The album cut me up and it became my guide on the other world. Light a candle, exhume old fair death metal! I recommend! Excellent dark old school death metal! 


Tracklist:
1. Conquering Divinity
2. Deluge Of Ashes
3. Eradicated
4. Desolate Endscape
5. Crawling Shadows Slithering Tongues
6. Defleshed In Ecstasy
7. Dysmorphosis
8. Channeling A Seismic Eruption

band:
Simon Daniel - Guitar & vocals I
Tuna - Drums I
Jakob - Bass I
David - guitar & vocals

Share this games :

TWITTER