DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 30. května 2017

Home » » Recenze/review - PRAYERS OF SANITY - Face of the Unknown (2017)

Recenze/review - PRAYERS OF SANITY - Face of the Unknown (2017)


PRAYERS OF SANITY - Face of the Unknown 
CD 2017, Rastilho Records

Včera mě umlátili kladivem, když jsem šel na večerní procházku. Ležel jsem několik hodin pohozený, bez tváře, okradený a všichni mě míjeli bez povšimnutí. Cítil jsem se nepotřebný, opuštěný, zneuctěný. Teď jsem se vrátil, abych se pomstil. Chodím po celém městě, nakukuji do pokojů a hledám svého vraha. A všem pouštím pořádně nahlas novou desku PRAYERS OF SANITY.

Jedná se totiž o thrash metal, s osmdesátkovým nádechem, který mě nenechá v klidu ani po smrti. Ono se řekne, napiš něco o novém albu "Face of the Unknown". Jenže, zkuste si to, když místo sezení u klávesnice raději tančíte na bosých nohou, až padnete pokaždé zemdlením. Ano, tahle deska mě rozsekala. Je totiž upřímná, natlakovaná, zároveň melodická a pořádně naštvaná. Přesně jak to mám rád.



Z "Face of the Unknown" jsou cítit SLAYER, jako z čerta síra. Samozřejmě, přidejte si jakoukoliv další slavnou skupinu z osmdesátých a devadesátých let a určitě nějaké spojnice najdete. Nevadí mi to, já poslouchám hudbu pro radost, pro načerpání energie a u PRAYERS OF SANITY mám sto chutí zašít vlastní oční víčka režnou nití. To abych neviděl na dnešní pokřivený svět. Ponořil bych se do snů o dokonalém mosh-pitu a garantuji vám, že Portugalci by v něm určitě vystupovali. Ne, není to převratné album, určitě by se mu dala vytknout spousta věcí, ale já to dělat nebudu. Z jednoho prostého důvodu. Mě hrozně baví. Thrash metalové album, které vás vykostí bez slitování! Skvěle!


sumarizace:

Špinaví thrasheři PRAYERS OF SANITY mezi nás vyvrhli pořádně plesnivou mršinu. Ostrý, nekompromisní thrash s morbidními melodiemi, krutostí a silou. Pokud máte rádi staré, dobré poctivé časy, budete určitě spokojeni jako já. Řeže to, pálí to a kope jako splašený kůň. Songy, připomínající údery pěstí do obličeje. Portugalská thrashová kreatura se opět probudila, aby nás spálila černým ohněm. Už vás někdo někdy bodl rezavým nožem do břicha? Pocity jsou při poslechu hodně podobné. Thrash metal, který řeže jako sekáček na maso! Velmi dobře!

Asphyx says:

The dirty thrash PRAYERS OF SANITY casted up among us a really moldy carcass. Sharp, uncompromising thrash with morbid melodies, cruelty and power. If you like old good honest times, you will definitely be satisfied as me. It cuts, burns and kicks  like a runaway horse. Songs reminding punches to the face. Portuguese thrash creature woke up to burn us with black fire. Have you ever been stabbed with a rusty knife into the belly? Feelings are very similar when listening. Thrash metal that cuts like a cleaver! Killer!

Tracklist:
1. Face Of The unknown
2. Dead Alive
3. Past, Present, None
4. Unturned
5. In Between
6. March Forward
7. Someday
8. Betrayer
9. Nothing

band:
Tião: Guitar / Vox
Carlos: Bass
Artur: Drums

Share this games :

TWITTER