DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 27. května 2017

Home » » Recenze/review - UNAUSSPRECHLICHEN KULTEN - Keziah Lilith Medea (Chapter X) (2017)

Recenze/review - UNAUSSPRECHLICHEN KULTEN - Keziah Lilith Medea (Chapter X) (2017)


UNAUSSPRECHLICHEN KULTEN - Keziah Lilith Medea (Chapter X)
CD 2017, Iron Bonehead

Ploužím se na hrubo nasekanou tmou. Jsem zmatený, rozervaný a marně hledám svůj cíl. Nalézám jej až ve stínu polorozbořené hřbitovní zdi. Zavalen nenávistí doufám alespoň v malý kousek světla. Pohřben mezi bezvěrci znovu ožívám, abych se poklonil dalšímu znesvěcení. Smrt je tak blízko!

Pokud byste v dnešní době hledali death metalovou kapelu, která je zosobněním překapaného zla, jméno chilských UNAUSSPRECHLICHEN KULTEN by pro vás určitě nebylo žádnou neznámou. Zažil jsem kapelu na vynikajícím koncertě a nutno říct, že obřad, pořádaný tenkrát v Praze, se podařilo přenést i na novou desku "Keziah Lilith Medea (Chapter X)".



Pro to, abyste "Keziah Lilith Medea (Chapter X)" plně pochopili, musíte několikrát zemřít, znovu se zrodit v křečích a velké bolesti. Měli byste mít rádi INCANTATION, IMMOLATION, VITAL REMAINS, MORBID ANGEL, MORTEM, šílenství, temnotu, zlo a špínu. Chilané jsou ze své podstaty nefalšovaně ortodoxní, doslova narvaní nihilismem a mýty Chulthu. Příběhy, vyprávěné na nové desce vám doporučuji poslouchat a číst v černých komorách, starých kobkách, ve společnosti prokletých duší a na hranici někde mezi naším a oním světem. Budete zubožení čekáním na síly z podsvětí. Tohle není hudba z naší planety a životů, zde se již překračuje mlhavá opona Hádovy říše. Klaním se až k zemi, tohle je death metal, který je definicí samotné smrti!


sumarizace:

Na oltáři bezbožnosti bylo obětováno další tělo. Z temných zákoutí podzemí přišli na tento svět další obrácení věrozvěstové, aby šířili spalující oheň, smrt a death metal. UNAUSSPRECHLICHEN KULTEN. Chilští vyslanci samotného pekla. Temné, zákeřné komando, ničící obrovskou silou všechno živé v okruhu několika kilometrů. Pocta starým dobrým INCANTATION, IMMOLATION, VITAL REMAINS, MORBID ANGEL, MORTEM. Neskutečně zabijácký zvuk, riffy plné šílenství a hlas otevírající víka od rakví. Takhle zní pravé, nefalšované peklo. UNAUSSPRECHLICHEN KULTEN se pohybují v jasně daných mantinelech stylu, nepřesahují je, ale odvádějí neskutečně poctivé a uvěřitelné řemeslo. Pokud máte rádi death metalovou temnotu devadesátých let, s přihlédnutím ke zvráceným satanským rituálům, tak neváhejte ani chvilku. "Keziah Lilith Medea (Chapter X)" vás smete, zničí, vyvrhne a přikove navěky do plesnivých kobek vypáleného kostela. Mysleli jste si, že už jste zažili všechno zlo světa? Tak to jste na omylu. Pusťte si novinku těchto šílených chilských bezvěrců a poznáte pravou nefalšovanou death metalovou nenávist. Nenašel jsem na albu jediné slabé místo a nahrávka se pro mě stala jednou z obrovských překvapení letošního roku. Vítejte v pekle! Smrt už na vás čeká!

Asphyx says:


There was sacrificed another body on the altar of impiety. From the dark corners of underground came another reversal missionaries to this world. They are spreading burning fire, death and death metal. UNAUSSPRECHLICHEN KULTEN. The Chilean envoys of the Hell itself. Dark insidious commando which destroys everything alive within a radius of several kilometres with its enormous power. It is a tribute to the good old bands like INCANTATION, IMMOLATION, VITAL REMAINS, MORBID ANGEL, MORTEM. The sound is unbelievably killing, the riffs are full of madness and the voice opens lids of coffins. This is how the Hell sounds. UNAUSSPRECHLICHEN KULTEN have their style boundaries, however they do honest and believable craft.  If you like death metal darkness of the nineties with a small amount of perverted satanic rituals, do not hesitate and listen to this album. "Keziah Lilith Medea (Chapter X)" will swept you away, kill you, cast you out and finally chain you to mouldy dungeons of burnt church forever. You thought that you have experienced every evil of the world? Well, you are wrong. Listen to this new album of the mad Chilean infidels and you will learn what the real death metal hate is. I haven´t found any weak spot on this album and the record has become one of the biggest surprises of this year. Welcome to the Hell! The death is waiting for you!


TRACK STREAM:

MORE INFO:
http://www.facebook.com/Unaussprechlichen-Kulten-609345889079874
http://www.ironbonehead.de
http://www.facebook.com/IronBoneheadProductions
Share this games :

TWITTER