DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 6. května 2017

Home » » Recenze/review - WARLUST - Morbid Execution (2017)

Recenze/review - WARLUST - Morbid Execution (2017)


WARLUST - Morbid Execution
CD 2017, Undercover Records

Kroutí se červi ve zběsilém rytmu. Řekli mi, že je mám spálit na popel. Škvaří se maso, umírá další člověk. Infekce musí ven, za cenu jakýchkoliv obětí. Ať mi nikdo neříká, že takhle nevypadá peklo. Peklo na zemi, peklo v podzemí, peklo v našich duších.

Moje undergroundová mise pokračuje dál, tentokrát do sousedního Německa, kde mě oslovila, proklela a zhanobila black thrashová horda WARLUST. Ctitelé starých pořádků, milovníci temnoty, války s nebem a nekonečného rouhání. Máte rádi DESASTER, AURA NOIR, DESTROYER 666, SODOM, NIFELHEIM, NOCTURNAL GRAVES, ABSU? Pak si určitě oblíbíte i "Morbid Execution".




"Morbid Execution" je dlouho zkaženou krví, tlející v temné kobce pod znesvěceným kostelem. Je melodičtější odpovědí na infernální praktiky padlých kněží. Černotou vymačkanou z lidského utrpení. WARLUST dělají svoji bohu protivnou práci velmi dobře. Ne příliš originálně, ale na to se v undergroundu příliš nehledí. Důležitější je heavy efekt, odhodlání a drtivý účinek. A to všechno Němci dodávají. Navíc zabalené v plesnivém plášti utkaném z dlouhých stínů. Líbí se mi všude přítomný chlad, odér krutosti i zastřený zvuk. Už zase zní morbidní ozvěna ze záhrobí, opět mě zvou k nekonečnému tanci. Poslednímu. Rád a s chutí přijímám. Inferno! Válka! Smrt! Black thrash metall! WARLUST! Velmi dobře!


sumarizace:

WARLUST jsou jako zlo z dávných dob. Archivní black thrashové postupy, rezavý zvuk, touha zničit tenhle svět. Tohle všechno v jejich novince "Morbid Execution" slyším. Album je určeno pro všechny hudební patrioty, pro milovníky starých časů. Hudba je to jednoduchá, zákeřná, ale má v sobě velkou sílu a energii. Berte a nebo nechte být. Dejte si pivo a nic neřešte! Na hromadě plesnivých kostí stojí německé komando WARLUST a snaží se nám vysvětlit, že peklo opravdu existuje. Věřím jim to! Black/thrash metal, který je plesnivý jako stará rakev! Ďábelský rituál!


Asphyx says:

WARLUST are like some evil from ancient times. Archival black thrash methods, rusty sound, desire to destroy this world. These all I hear on their news "Morbid Execution". The album is for all music patriots, for lovers of old times. The music is simple, insidious, but it has a big strength and energy. Take or let it be. Have a beer and don't sweat anything! There is standing the squad WARLUST from Germany  on a pile of moldy bones and try to explain to us that the Hell really exists. I believe them! Black/thrash metal, that is musty like an old coffin! Diabolical ritual!

Tracklist:
1. Destroyer Of Worlds (Instrumental)
2. Blasphemic Terror Command
3. Wings Of Blasphemy
4. Altars Of Hell
5. Certain Death
6. Morbid Execution
7. Obsession To Kill
8. Speed Metal Tyrants
9. Witchcult
10. Infernal Night... Of Desecration

band:
Vocals/Guitars: Necromancer
Vocals/Guitars: Aeon
Bass: Nuctemeron
Drums: Warmachine

Share this games :

TWITTER