DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 13. června 2017

Home » » Recenze/review - ANTIPATHIC - Autonomous Mechanical Extermination (2017)

Recenze/review - ANTIPATHIC - Autonomous Mechanical Extermination (2017)


ANTIPATHIC - Autonomous Mechanical Extermination
CD 2017, vlastní vydání

V televizi zrovna dávali další přímý přenos ze zabíjení. Internet byl zahlcen dohady, nesmyslnými debatami a nenávistí. Chvíli mi připadalo, že apokalypsa už dávno začala. Lehká hranice mezi lidstvím a šílenstvím byla narušena. Měl jsem pocit, že konec našeho rodu už brzy nastane.

Podobný zážitek mám i z nové brutálně death metalové kapely ANTIPATHIC. Ta si téma apokalypsy a nadvlády strojů vzala za své. Navíc přidala moderně znějící skladby, doslova napěchované odlidštěností, krutostí, nehumánností. Stačí jedno zmáčknutí tlačítka a tenhle svět se rozplyne v nekonečnu. Jsme navzájem propojeni všichni sítí, která začala žít vlastním životem. Pak si pustím ochutnávkové EP "Autonomous Mechanical Extermination" a uvědomím si, že si stejně nic jiného nezasloužíme.



Na "Autonomous Mechanical Extermination" je namíchán nechutný koktejl deathu, slamu, grindu, smrti a hniloby. Na nějaké závěry je ještě brzy, ale za moji maličkost musím napsat, že se mi způsob, jakým hudbu ANTIPATHIC vnímají a hrají, líbí. Jedná se o nekompromisní odpověď na lidskou nenávist, zahranou s neskutečnou vervou a brutalitou. Potřebujete vyčistit hlavu od toho hnusu, který je kolem? Potřebujte zažít pořádnou bolest, která ve výsledku očišťuje? Tak neváhejte ani chvilku! Brutálně death metalový útok, který ničí vše živé! Velmi dobře!


sumarizace:

ANTIPATHIC nám letos dodali pořádně prohnilý kus nakaženého masa. Propracované death/slam grindové skladby se vám zakousnou do hrdla, jako pořádně naštvaný pitbul. Tahle deska je jako apokalypsa lidské mysli, jako tsunami, jako krvavý masakr v nějaké opuštěné vesnici. Po poslechu nezůstane kámen na kameni a váš mozek bude vybělený jako čerstvě ohlodané kosti. Během setkání s deskou mě napadají slova jako šílené, extrémně morbidní, totálně energické. Jestli někdo dobře ví, jak to tady bude vypadat po jaderném výbuchu, tak to jsou právě ANTIPATHIC! Pro mě osobně velké překvapení a absolutní death slamm grindový zážitek! Vynikající EP!

Asphyx says:

ANTIPATHIC delivered a good piece of rotten infected meat. Sophisticated death/ slam grind songs bite you into your throat, like really angry pit bull. This album is like the apocalypse of the human mind, like a tsunami, like a bloodbath in an abandoned village. When I'm listening the words like crazy, extremely morbid, totally energetic are coming into my mind. If someone knows how this place will look like after a nuclear explosion, so this is just ANTIPATHIC! For me personally a big surprise and absolute death slam grind experience! Excellent EP!

track:
It contains three tracks:
1. Apparatus
2. Molecular Deviations
3. Autonomous Mechanical Extermination

Members: Tat0 - Vocals and Bass, Chris- Guitars and Drums

Share this games :

TWITTER