DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 23. června 2017

Home » » Recenze/review - APOSTATE VIATICUM - Before the Gates of Gomorrah (2017)

Recenze/review - APOSTATE VIATICUM - Before the Gates of Gomorrah (2017)


APOSTATE VIATICUM - Before the Gates of Gomorrah
CD 2017, Invictus Productions


Hroby se otvírají, nemrtví vylézají, smrt se prochází všude kolem. Ne, to není začátek hloupého hororu, ale krutá realita jednoho dublinského hřbitova. Cítím ve vzduchu krev! Bojím se a zároveň jsem napnutý, komu odpadne další kus masa z tváře. Nakonec se všichni sejdeme v márnici, probudíme všechna těla a znovu si pustíme novou desku APOSTATE VIATICUM.


Kapela je plně oddána starosvětskému death metalu. Ctí stejné pořádky, jako MORBID ANGEL, MASTER, SADUS, PESTILENCE, ASPHYX, ale i třeba SEPULTURA. Zkrátka a jednoduše, tohle je smrtící kov, přesně podle mého zastaralého vkusu. Nutno také zmínit, že členy téhle smečky jsou staří veteráni působící kdysi ve skupině MORPHOSIS. O morbidní zábavu je tak postaráno beze zbytku.





"Before the Gates of Gomorrah" je plesnivým albem, určeným pro všechny maniaky, kteří si svůj hudební svět vytvářeli na počátku devadesátých let. Už jen ten zvuk je prašivý, jako srst bezzubého vlka. Hroby se opravdu otvírají, nikde se netlačí zbytečně na pilu, album plyne spíše ve středních a pomalejších obrátkách. O to víc se sází na smrtonosnou atmosféru, na náladu plnou beznaděje, na exhumaci vašich vlastních hrobů. Jděte a šiřte slávu jediného, reálného a pravého death metalu! Novinka je odpovědí na všechny otázky znějící ze starých katakomb. Máte rádi smrt v její klasické podobě? Milujete polorozpadlé skeletony svých předků? Tak neváhejte ani chvilku. Starý, chorobný death metal, který vám zkroutí vnitřnosti v těle! Peklo!


sumarizace:

Máte rádi starý, morbidní a prašivý death metal? Navštěvujete s chutí old school death metalové koncerty a je vám milejší ostrý riff, před moderní a technickou smrtí? Tak potom jsou pro vás APOSTATE VIATICUM jako stvoření. Jejich novinka sice rozhodně nepřináší nic nového, ale předkládá nám staré pořádky v death metalu takovým způsobem, že budete doslova uhranuti. Odkazy starých poctivých kapel, chorobný hlas, obrovské nasazení a zběsilost. Tohle všechno mě při novince "Before the Gates of Gomorrah" napadá. Procházíme se spolu s kapelou po starém pohřebišti, vyzvedáváme z hrobů alba z devadesátých let a přidáváme lehce modernější zvuk. Při poslechu je smrt tak blízko! Tančíme na hrobech s těmi nejkrásnějšími zombie. Old school death metal, který je prašivý, jako víko od staré rakve! Velmi dobře!

Asphyx says:


Do you like an old, morbid and manger death metal? Do you like to go to old school death metal concerts and you like more a sharp riff than a modern and technical death? The APOSTATE VIATICUM are here for you. This new album doesn´t make something original, however it brings us the old manners of death metal in a way you would love. Links to an old faithful bands, sick voice, a huge drive and furiousness. This is what I think about while listening the "Before the Gates of Gomorrah". We are walking in an old graveyard and we are picking up albums from the 90th from graves and we adding some more modern sounds. While listening to this album death is near! We are dancing on graves with the most beautiful zombies. An old school death metal which is manger like a lid of an old coffin! Very good!

TRACK STREAM:
MORE INFO:
www.facebook.com/apostate666
www.invictusproductions.net
www.facebook.com/InvictusProductions
Share this games :

TWITTER