DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 2. června 2017

Home » » Recenze/review - OUTRAGE - And the Bedlam Broke Loose (2017)

Recenze/review - OUTRAGE - And the Bedlam Broke Loose (2017)


OUTRAGE - And the Bedlam Broke Loose
CD 2017, Metal on Metal Records

Řekli nemrtví: "Jdi a neohlížej se, otevři železnou bránu a šiř mezi lidmi hudební špínu a zlo." Byl jsem zvyklý poslouchat. Na zádech pentagram, odhodlání v srdci, pohled plný přesvědčení. Jsem zde! Já jsem vaše svědomí, já jsem samotné peklo! Já jsem OUTRAGE!


Legendy se mají uctívat a já tak většinou činím. Vždyť naši němečtí sousedé jsou kapelou vycházející až z osmdesátých let minulého století. Oni byli tenkrát u toho, oni se snažili zapálit onen svět spolu s VENOM, HELLHAMMER, SODOM, CELTIC FROST, IMPOSTOR, POISON a dalšími. Tohle je black/thrash metal v podobě, ve které ji stále uctívám. Jednoduchý, plesnivý, zákeřný a hlavně, plný obrovské energie. V jednoduchosti je síla a v odhodlání víra. OUTRAGE jejich rouhání opět věřím.



"And the Bedlam Broke Loose" je takovým malým dárkem pro všechny postarší metalisty, kteří ještě vědí, zač je toho loket. Tohle je totální underground, absolutně oproštěný od jakýchkoliv póz, které k black/thrashi nepatří. Já vím, je to prašivina, ve které se bude dnes rochnit už jen pár dědků, s nostalgií vzpomínajících na staré časy. Jenže, třeba pro mě je novinka neskutečným osvěžením mezi tunami "přeprodukovaných" alb. Je ozvěnou ze záhrobí, která mým pokojem vibruje s velkou silou. Opakování motivů, smrt v očích, mosh-pit, plíseň, krásné dívky spoutané řetězy. Tohle všechno k tomu patří. Navíc takový ten těžko popsatelný heavy feeling i tma. A vůbec. Napovídal jsem se toho už dost, jdu radši pořádně osolit hlasitost, ať si sousedé také užijí. Black thrash metal z dávných dob, který vám vypálí na záda zlé znamení! Velmi dobře!


sumarizace:

Wov, tak tomuhle říkám poctivý, parádní black/thrash death metal metal. Při poslechu vzpomínám, jsem dojatý a užívám si riffy ostré jako čerstvě nabroušené nože. Německá legenda vydala album, které je rezavé, šíleně energické a obsahuje v sobě až magickou přitažlivost. Starý metal v této podobě si nechám vždy a všude líbit. Syrové, poctivé, s velkým počtem hitových skladeb. Takové je album "And the Bedlam Broke Loose". Jsem šokován, kde se ve starých pánech bere tolik energie a síly. Přijdu si jako při zásahu elektrickým proudem. Vynikající nahrávka! Takhle nějak by měl znít black/thrash death metalOUTRAGE s vámi! Až na věky, amen!

Asphyx says:

WOV, so this is the honest, awesome black/thrash death metal. When listening I remember, I'm touched and I enjoy riffs  sharp like  fresh sharpened knife. Germany legend  released an album that is rusty, insanely energetic and it contains magical attraction. Old metal in this form, I enjoy always and everywhere. Raw, honest, with a large number of hit songs. This is the album "And the Bedlam Broke Loose". Where can the old masters take so much energy and strength? I feel like to be hit with an electric current. Excellent recording! This is sound  of black/thrash death metal! OUTRAGE with youFor ever and ever, amen!


TRACK LISTING:
1. And the Bedlam Broke Loose
2. Forty Days
3. Breed
4. In the Name of Satan
5. Rewind
6. Deathless
7. Father of Diversity
8. Sevenity
9. Put On Your Weathering Frocks
10. The Clearing
11. Parasite
12. The Draw
13. Into the Shades

band:
Frank P. "The Voice of Hell" (vocals)
Udo F. "The Bringer of Doom" (guitars)
Raffa G. "The Fall of Wisdom" (bass)
Yannick A. "The Holder of Chaos" (drums)

Share this games :

TWITTER