DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 17. června 2017

Home » » Recenze/review - SATAN WORSHIP - I'm The Devil (2017)

Recenze/review - SATAN WORSHIP - I'm The Devil (2017)


SATAN WORSHIP - I'm The Devil
CD 2017, Iron Shield Records

Chrstli mi síru do očí, vytrhali všechny nehty a vlasy spálili na popel. Musel jsem tancovat se Smrtí a zpívat slova proti Bohu. Pokořili mě, svázali a nakonec pohodili za hřbitovní zeď. Říkali si SATAN WORSHIP.

Když jsem poslouchal novinku brazilsko-německých black thrasherů SATAN WORSHIP, musel jsem se jít podívat do kalendáře, jestli se opravdu píše rok 2017. Zrak mě nešálil, ale muzika mě stejně přenesla někam na přelom osmdesátých a devadesátých let. A tak jsem vytáhl ze skříně starou džínovou bundu, oprášil kazeťák a naplno se ponořil do vší té prašiviny. Okultní večírek mohl začít.



Od alba  "I'm The Devil" prosím nečekejte nic jiného, než pravý nefalšovaný black thrash metal ve stylu VENOM, EXCITER, DESTROYER 666, MOTORHEAD. Vyprošoval bych si připomínky na nepůvodnost, na retro mánii a podobně. Vždyť přátelé, podobná hudba, vytažená ze starých hrobů, dokáže udělat kolikrát větší radost, než počítačem prohnaný zvuk plný odlidštěnosti. SATAN WORSHIP si hrají po svém, přesně způsobem jak je to naučily mladé nadržené jeptišky na svých vycházkách. Chválí se jméno Satana, použity jsou jednoduché, ale o to víc silné riffy, sází se na černou atmosféru. Vyřiďte mámě, že zase nepřijdu na večeři, mám ještě nějakou práci na hřbitově. Beru si lopatu, krumpáč a náladu pod psa. Dneska bude dlouhá noc. Příznivci staroby a patiny budou nadšeni jako já a ostatním to bude jedno. Tak je to v pořádku! Black thrash metal, který roztančí i papeže! Peklo! 666!

sumarizace:

"I'm The Devil" je takovým špinavým setkáním thrashové školy a blackových špinavců. Dohromady pak působí jako bourací kladivo, ničící všechno, co stojí kolem. Proti hudbě v tomto provedení nemám žádných námitek a připomínek. Podobný hnis mi koluje v krvi a zhušťuje ji do žhavého magmatu. Novinka je jako nějaká vzpomínka na staré dobré časy. Osmdesátá a devadesátá léta zase jednou naplno ožívají a SATAN WORSHIP jasně dokazují, že se v těchto časech cítí jako piraňa v krvavé lázni. Black thrashové album, u kterého vám pukne hlava! Skvěle!

Asphyx says:

I feel like in a meeting with thrashers, who have teamed up this time with black metallers. They formed a deadly alliance that is singly responsible for the destruction of everything. This is exactly the kind of music that you have to continuously play over and over, until you become fatigued. Although the music is simple, seemingly ordinary but it matures over time as well just like a carefully matured corpse. Therefore, if you do not want to solve anything and you want to just relax a little bit and want to really thrash out your brains, I can only and only then recommend you these maniacs. Black/thrash massacre of the highest quality!

Tracklist:
1.Holy Blasphemy
2.I'm The Devil
3.Azrael's Hand
4.The Girls Of Manson Family
5.Satanik Possession
6.Zodiac Overkill
7.The Black Flame
8.Black Death
9.Under Sign Of The Reaper
10.The Last Days Of Paul John Knowles

Line up:
Marc "Speedy" Reign - Drums (Morgoth, ex-Gunjah, ex-Destruction, ex-Graaf, ex-Orth, ex-Volcano, ex-Mystic Circle, ex-Lord Brummell)
Max The Nekromancer - Guitars (Sodomizer)
Leatherface - Vocals, Bass, Guitars (Hellkommander, Sodomizer, ex-Infektor, ex-Thy Rites)

Share this games :

TWITTER