DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 9. srpna 2017

Home » » Recenze/review - DEATH YELL - Descent Into Hell (2017)

Recenze/review - DEATH YELL - Descent Into Hell (2017)


DEATH YELL - Descent Into Hell
CD, LP 2017, Hells Headbangers 

Ve starých knihách je psáno, že démony lze potkat převážně za šerosvitu. Stačí odříkat několik tajemných formulí, zapálit louče s černým ohněm a obětovat temnotě. Je ale ještě jedna možnost, způsob, který je neméně bolestivý. Poslech chilských DEATH YELL.

Legendární kapely, která velebí záhrobí již od osmdesátých let minulého století. Jedná se krutě ošklivou esenci pravého nefalšovaného black death metalu, který vás přenese do doby, kdy světu vládly smečky jako SARCÓFAGO, BEHERIT, ANAL VOMIT. DEATH YELL sází na upřímnost, na šílenství, na nepropustnou tmu. 



Na albu "Descent Into Hell" se mi asi nejvíc líbí pravověrnost, uvěřitelnost, až ortodoxní oddanost posledním věcem člověka. Na povrch vylézají pradávné satanské rituály, znovu na zdech hoří krvavé pentagramy, opět je obětováno silám, se kterými je neradno si zahrávat. Deska nás nasměřuje do starých opuštěných katakomb, rozmělní naše kosti na prach a rozloží mysl na nekonečnou řadu vyděšených částí. DEATH YELL hrají postaru, tak jak jim to kdysi našeptal samotný Satan. Ocení je asi spíše starší ročníky posluchačů a potom já, který se rád a často vydávám na nekonečné výlety na onen svět. Black death metalové album, které hoří jako pradávný pergamen! Velmi dobrá deska!


sumarizace:

Black/deathoví maniaci DEATH YELL jsou řádnými členy chilské záhrobní scény. Jejich prvotina je hnilobná, zákeřná, šílená a připomíná zápach čerstvě otevřených hrobů. Pro někoho se bude jednat jen o obyčejný hluk, ale pro nás, kteří trávíme dlouhé hodiny v podzemí, bude novinka těchto šílenců velmi chutným pokrmem. Co na tom, že nám jsou servírovány jen samé ohlodané kosti, práchnivé tkáně a absolutní zlo. Jsme napájeni překapanou tmou, smíchanou s pavučinami a znesvěcenou vodou. Chilané moc dobře vědí, jak zhudebnit absolutní temnotu. Nejedná se sice o nic převratného, ale deska se velmi dobře poslouchá a doporučil bych ji všem, kteří rádi pořádají okultní seance. Zapalte svíce, obětujte Satanovi a přivítejte všechny nemrtvé. Pandořina skříňka je otevřena, peklo může začít! Špinavý a ošklivý death metal, který spasí všechny vaše černé duše!

Asphyx says:

The black/death maniacs DEATH YELL are the proper members of the Chilean other world. Their first album is saprobic, cruel and crazy and it reminds smell from freshly open graves. This may be just an ordinary sound for someone, however for us who spend hours in underground is this new album from those crazy people very nice meal. Who cares that they serve us just some nibble bones, rotten tissues and an absolute evil. We are charged with filtered darkness which is mixed with spider webs and polluted water. These Chilean guys knows exactly how to compose the darkness. This album is nothing epochal, however the album is very good to listen and I would suggest it for all of you who like to organize occult séances. Light up some candles, sacrifice all alive people to the Satan and welcome them. The Pandora´s box is open and the Hell can begin! Dark and disgusting death metal which will save your dark souls. 

band:
Galleta - Vocals
Andrés L. (aka Pollo) - Guitar
Andrés H. (aka Pulga) - Guitar...
Alejandro (aka Guatiu) - Bass
Marco (aka Demon) - Drums 

Share this games :

TWITTER