DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 16. srpna 2017

Home » » Recenze/review - DESTRUCTOR - Decibel Casualties (2017)

Recenze/review - DESTRUCTOR - Decibel Casualties (2017)


DESTRUCTOR - Decibel Casualties
CD 2017, Pure Steel Records

Mám dole ve sklepě připravenou dubovou rakev. Je po okraj naplněná starými deskami. Chodím se uklidnit mezi ty vlhké kamenné zdi, nasát tam atmosféru skoro zapomenutých časů. Vzpomínám, přehrabuji se v dávných myšlenkách a na gramofonu protáčím metalovou historii.

Američtí legendární power thrasheři DESTRUCTOR letos vydali album, které mohu s klidem zařadit do své památeční rakve. Novinka je totiž otiskem starých časů a natolik návykovým materiálem, že se mi nechtělo ze sklepa vylézt několik dní. Pokud máte rádi slavné nahrávky SODOM, NUCLEAR ASSAULT, OVERKILL, TESTAMENT, DARK ANGEL, DESTRUCTION, RAZOR, AGENT STEEL, EXCITER, EXUMER, ARTILLERY, tak neváhejte ani chvilku.



U podobných desek si vždycky říkám, že toho moc asi mladým, kteří nezažili thrash metal v době jeho největší slávy, neřeknou. "Decibel Casualties" je vlastně jen mlhavou vzpomínkou, zábleskem, který vás vrátí zpět v čase. DESTRUCTOR se nijak nesnaží o to být moderní. Jedou si po své, melodicky nářezové linii, naplňují člověka nostalgií, vyvolávají na světlo bezbožné zatuchlé riffy, poctivý zvuk, pořádnou dávku odvázanosti a nadšení. Mám poslední dobou podobné nahrávky ve velké oblibě. Uvědomuji si u nich a upevňuji své metalové základy. A jak známo, hluboké kořeny jen tak nevytrhnete. Není to ani potřeba. Musím zase do sklepa, pryč z tohoto zkaženého světa. Otevírám pomalu těžkou rakev, beru do ruky vinyl "Decibel Casualties" a propadám starému poctivému peklu. Power thrash metal, který je silný jako železná lavina. Velmi dobře!


sumarizace:

"Decibel Casualties" je krásně plesnivým old school thrash metalovým vzorkem. Album jsem si pustil poprvé a hned mě rozsekalo na malé kousky. Tady se hraje sice postaru, ale s neskutečnou energií a silou. CD je hodně návykovou záležitostí. Zažili jste někdy úraz elektrickým proudem? Že ne? Tak si pusťte novinku DESTRUCTOR a budete překvapeni, kolik dobrých nápadů na albu je. Jednotlivé skladby jsou propracované, mají velký feeling a kopou jako splašený kůň. Tohle je kult pro všechny thrashové maniaky! DESTRUCTOR nahráli album, které vás smete jako tsunami. Maniaci z Ohia přednášejí ze starých thrashových knih a dělají to skvěle a s grácií! A ten hlas, to je motorová pila, přátelé! Absolutní old school power thrashové inferno! Nahrávka, která řeže jako rezavý nůž! Kult!

Asphyx says:

"Decibel Casualties" is nice moldy old school thrash metal sample. When I was listening to the album for the first time, I was cut into small pieces right. Here is played in the old way, but with incredible energy and strength. The CD is very addictive stuff. Have you ever experienced an electric shock? Haven’t you? So listen to the news of DESTRUCTOR, and you'll be surprised how many good ideas are there.  Individual tracks are sophisticated, have a great feeling and kick like a runaway horse. This is a cult for all thrash maniacs! DESTRUCTOR recorded an album, which will  sweep you away like a tsunami. Maniacs from Ohio recite from old thrash books and do it well and with grace! And the voice,  this is  a chainsaw, men! Absolute old school power thrash inferno! The recording that cuts like a rusty knife! Cult!


Tracklist:
01. Restore Chaos
02. Keep the Faith
03. Metal Spike Deep
04. We are Ready
05. The Last Days
06. Firey Winds
07. Metal till Death
08. In Hell

band:
Dave Overkill vocals/guitars
Nick Annihilator Guitars
Tim Hammer Bass Destruction
Matt Flammable Drum thunder

Share this games :

TWITTER