DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 4. srpna 2017

Home » » Recenze/review - UNDERGANG - Døden var kun en begyndelse...(2017)

Recenze/review - UNDERGANG - Døden var kun en begyndelse...(2017)


UNDERGANG - Døden var kun en begyndelse...
demo cassette 2017, Extremely Rotten Records

Byl jsem zrovna na koncertě ztracených duší. Mával jsem hlavou, má tělo bylo ve smrtelné metalové křeči. Pot stékal po zádech, srdce bušilo do rytmu nechutných melodií. Potkával jsem nemrtvé, rozprávěl s démony. Najednou se otočím, tam kluk podobného vzezření jako já (jinak David, kytara a zpěv recenzované kapely). Podává mi ruku a v ní je kazeta dánských UNDERGANG.

Doma pak, asi po týdnu, rozbaluji ten dárek, mazlím se s ním, jako s mrtvou milenkou. Páska se napíná v kazetových hlavách, staré zařízení, šedivý muž u reproduktorů. Hroby se znovu otvírají, smrt má své nové jméno. Totální prašivina, šílenost, hnilobný dárek v mých rukou. 



Pro dánské UNDERGANG mám již dávno slabost, hrají totiž ve stylu ROTTREVORE, DISMA, FUNEBRARUM, ABHORRENCE, INCANTATION, OBITUARY, PESTILENCE, BOLT THROWER a to já moc rád. Otáčím kazetu v rukou, uvědomuji si, že je to sběratelský kousek, jeden z pár pro fanoušky. Tři songy plné překapaného hnisu, špíny, patiny otevřených hrobů. Nahlížím stále do rakví, v očekávání, že potkám své death metalové předky. Už jsou zde, s odhodláním v očích, s praskáním v kostech, v prašivé energii. Utíkám pryč, z tohohle šíleného světa, budu raději za oponou velebit pravý nefalšovaný reálný death metal. Stejně jako UNDERGANG. Kapela, která přesně pochopila, o čem je Smrt. Vynikající album!



Asphyx says:


Hello bastards! New demo cassette album UNDERGANG is total old school death metal! Great slowly rotting riffs, maniacal vocal and morbid sound. New album "Døden var kun en begyndelse..." reminds me walk on the grave. Great moldy work for all old school death metal maniacs!

Tracklist

A1Tvangsfodret Pigtrâd
A2Sygelige Nydelser (Del II) Tafefili
A3Skåret I Småstykker

band:

Anders Pedersen - Drums I
Sam Osborne - Bass / Backing vocals I
David Mikkelsen - Guitars / vocals

Share this games :

TWITTER