DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 30. října 2017

Home » » Recenze/review - HERETIC - A Game You Cannot Win (2017)

Recenze/review - HERETIC - A Game You Cannot Win (2017)


HERETIC - A Game You Cannot Win 
CD 2017, Dissonance Productions

Tlustý zkrátka do tenkýho nenarvete. Můžete se snažit sebevíc, ale nejde to. Odporuje to fyzickým zákonům. Nejsem z těch, kdo by chtěl zbytečně házet na kapely a jejich hudbu špínu, nejsem ani vševědoucí "pan recenzent" s vážnou tváří, ale novinka kalifornských power thrasherů HERETIC mě zkrátka nebaví. Snažil jsem se opravdu hodně moc, přeci jen se jedná o smečku s vybudovaným jménem, ale asi si nejsme souzeni.

V roce 2011 znovu obnovená skupina hraje ve stylu METAL CHURCH, SECRED REICH, VICIOUS RUMORS, ARMORED SAINT, REVEREND, TRAUMA. Jen s tím rozdílem, že jejich nová deska vůbec neřeže.



Možná je to mnou a mýma ušima, možná jen tím, že hledám u hudby trošku jiné hodnoty, ale "A Game You Cannot Win" je pro mě přesnou definicí průměrnosti. Přitom, ze skladeb je cítit urputná snaha kapely znít energicky, natlakovaně. Nedaří se. Bohužel. Vzájemná jiskra mezi mnou a jejich novinkou zkrátka nepřeskočila. Vy si ji, pokud se vám bude líbit, pořádně užijte a já se už raději nebudu vracet. Power thrash metal, který postrádá drive! Obyčejná nahrávka, kterých jsou stovky na každém rohu.


sumarizace:

"A Game You Cannot Win" je dalším obyčejným albem v řadě. Chybí mi větší drive, síla, postrádám energii. HERETIC se nedá upřít snaha, mají dobrý zvuk, produkci i obal. Jen těch nápadů je příliš málo. Snažil jsem se do nahrávky dostat dlouhou dobu, ale bohužel se mi to nepovedlo. Můj verdikt je tak jasný. Obyčejný průměrný thrash, který vůbec nepálí. Hodnotil bych tam maximálně šedesáti procenty. 

Asphyx says:


"A Game You Cannot Win" is the next ordinary album in a row. I miss bigger drive, power, energy. I can't deny HERETIC the effort, they have good sound, production and cover. But there're only a few ideas. I've tried to get to the recording for a long time, but unfortunately It failed. My verdict is clear. Classic average thrash that doesn't burn at all. I would evaluate maximum of sixty percent.


Tracklist:

1. Intro
2. This World Called Hell
3. A Game You Cannot Win
4. Demonized
5. Broken Hero
6. Never Added Up
7. Relentless
8. Before The Fall
9. Master At Her Game
10. Immaculate Deception
11. Annihilate
12. Everything’s About To Change
13. Outro

Lineup:
Julian Mendez - Vocals
Brian Korban - Guitars
Angelo Espino - Bass
Stuart Fujinami - Guitars
Ignazio "Iggy" Coppola - Drums


Share this games :

TWITTER