DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 20. listopadu 2017

Home » » DEADLY STORM FESTIVAL 12 vypukne 17. 3. 2018

DEADLY STORM FESTIVAL 12 vypukne 17. 3. 2018


17.3. 2018 již po dvanácté v Plzni povstanou zombie, aby zničily tento svět. Tentokrát na novém místě v Šeříkovce. Přijďte jako minulé ročníky podpořit jedinečný undergroundový festival!

Dvě pódia, dobré pivo i zvuk. Kapely nejen z českého podzemí. K tomu jako vždy příjemná nálada. Metal býval vždy o setkávání, o pořádné pařbě pod pódiem, o úsměvech od ucha k uchu. Dodržíme tradici a budeme se snažit, abyste odcházeli spokojeni. Underground nesmí zemřít! Přijď si užít metal a vezmi své známé! Budeme se na vás těšit!

17.3. 2018, The zombies in Pilsen will rise for the twelfth time to destroy this world. This time in a new location in "Šeříkovka". Come as last year to support a unique underground festival! Two stages, good beer and sound. Bands not only from Czech underground. And pleasant mood as always. Metal used to be all about meeting people, about a party under the podium and about smiles from ear to ear.

We will keep the tradition and we will try to make you satisfied. Underground can't die! Come and enjoy metal and take your friends with you! We look forward to seeing you!

datum/date: sobota 17. 3. 2018
místo/place: Šeříkovka - http://www.serikovka.cz/

info:

facebook událost/event:
Share this games :

TWITTER