DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 22. listopadu 2017

Home » » Recenze/review - NEKROHOLOCAUST - Hymns of Ruthless Pestilence (2017)

Recenze/review - NEKROHOLOCAUST - Hymns of Ruthless Pestilence (2017)


NEKROHOLOCAUST - Hymns of Ruthless Pestilence
CD 2017, Brutal Mind

Vždycky mě fascinoval proces zahnívání masa. Když se krásně čerstvá vlákna do ruda zbarvené hmoty postupně scvrkávají a mění svůj tvar i konzistenci. Krev odteče do země a zůstane jen němá výčitka. Kam se poděla duše? Kdo to ví?

K surovému brutálnímu death metalu, tak jak ho hrají filipínští NEKROHOLOCAUST, se můžete postavit dvěma způsoby. Buď si všechnu tu syrovou hnilobu užijete a nebo budete mluvit o monotónním a stereotypním monolitu. Přiznám se, že zpočátku mi trošku vadil zvuk. Po nějaké době jsem se ale nechal na tuhle krvavou hostinu pozvat a v závěru si dokonce i pochutnal. 


"Hymns of Ruthless Pestilence" působí na posluchače už od počátku zcela nekompromisním dojmem. Žádné kudrlinky, vyhrávky, preludia. Jde se rovnou na věc, řeže se ihned do živého. Je to drtička, mlátička, nehumánní brutální death metal, který má jediný účel, zničit vás. Občas se ve všem tom hlomozu ztrácím, některé primitivní pasáže bych s klidem vypustil a vokalistovi by určitě slušela větší variabilita. Někomu bude vadit i zvuk bicích. Všechno je to samozřejmě pravda. Jenže ono album jako celek zkrátka funguje. NEKROHOLOCAUST vás budou máčet v kyselině, rozdrtí vaše kosti, vymažou vás z povrchu zemského. A ještě slušně poděkujete. Takže přátelé, je jen na vás, zda na krvavou hru filipínských brutalistů přistoupíte. Nekompromisní krutý a syrový death metalový masakr!


sumarizace:

Nové album NEKROHOLOCAUST je nahrávkou, která je plná death metalového násilí. Je ranou mezi oči, nekompromisním materiálem, který vás rozdrtí. Kombinace krutých riffů, skvělého zvuku a obrovského tlaku dělá z novinky velmi bolestivou brutal death metalovou desku. Tohle je klasický, brutální death metal, který vám vymáchá obličej v kaluži plné krve. Žádné ústupky, žádný oddych. Jen kruté riffy, ostrý hlas a odpadající kusy vašeho těla. "Hymns of Ruthless Pestilence" řeže jako motorová pila, která nejde zastavit. Naporcovat, pověsit na háky a po odkapání zahodit na hromadu! Všichni fanoušci klasického brutálního death metalu by měli zbystřit svoji pozornost. Na Filipínách byla uvařena hodně krvavá kaše. Nahrávka působí jako srážka s pořádně rozjetým vlakem. Doporučuji všem hudebním patologům, všem fanouškům smrtícího masakru. Brutální death metalové album, které zabíjí na potkání! Skvělá morbidní práce!

Asphyx says:

The new album by NEKROHOLOCAUST is full of death metal violence. It´s a hit between eyes, uncompromising material which will smash you. This combination of cruel riffs, amazing sound and huge pressure makes this album a very hurtful brutal death album. This is a classic brutal death metal which will soak your face in a puddle of blood. No concessions, no rest. Just cruel riffs, sharp voice and falling pieces of your body. "Hymns of Ruthless Pestilence" cuts like a power saw which is impossible to turn off. Carve it, hang it on hooks and discard it on a cluster after draining. All of those fans of the classic brutal death metal should pay attention. There has been cooked a very bloody mash in the Philippines. The album feels like a fast train accident. I would suggest it to all musical pathologists, all fans of death massacre. Brutal death metal album which kills everything, everywhere! Amazing morbid work!

tracklist:
1. Glorification of Barbarity (Intro)
2. Self-inflicted Genital Mutilation
3. Excrutiating Savage Butchery
4. Hideous Atrocities
5. Seeds of Nihilism instrumental
6. Interlude
7. Pseudocommando
8. Hyms of Ruthless Pestilence
9. Psychopathic Hallucinations of Morbid Perversities

band:
Jap - Vocals
Jamir - Drums
Jodd - Bass

Share this games :

TWITTER