DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 22. února 2018

Home » » Recenze/review - CRUENTATOR - Ain't War Hell? (2018)

Recenze/review - CRUENTATOR - Ain't War Hell? (2018)


CRUENTATOR - Ain't War Hell?
CD 2018, Xtreem Music

Zase jsem jednou udělal tu chybu, že jsem se podíval na večerní zprávy. Usměvaví moderátoři zrovna hovořili o krvavých jatkách v jedné rozvojové zemi, několika smrtelných bouračkách a taky našli konečně jednu hledanou dívku - mrtvou. Ne, řekl jsem obrazovce a utekl před světem pryč. Vždyť všechno nemůže být tak zlé? Určitě se dnešní den někomu povedlo i něco hezkého. Nebo už se pletu?

Vyhledám tichý kout, nasadím sluchátka a pustím si do uší prvotinu italských maniaků CRUENATOR. Chvíli poslouchám a říkám si, že tady je svět ještě v pořádku. Zaplať Satan za to! Tomuhle říkám pravý, poctivý, nefalšovaný thrash metal!



"Ain't War Hell?" tepe v rytmu starých DEMOLITION HAMMER, SLAUGHTER, MORBID SAINT, SODOM, RAZOR, INCUBUS, DEVASTATION. Rezavé riffy, "nepříjemný" vokál, špinavá a neučesaná energie, vznášející se všude kolem. No řekněte mi, co si může přát starý prašivý thrashový pes víc? CRUENATOR vám provedou lobotomii, naříznou vám lebku v těch správných místech. Netřeba hořekovat nad nepůvodností, ta se rozplyne během několika skladeb. Vždyť co může být lepšího, než nekonečný mosh-pit na zbytcích starých rakví? Pryč je najednou dnešní umělý svět, pryč je lidská špína. Jsem očištěn, znovuzrozen a totálně zničen. Přesně jak to má u dobrého thrash metalu být. Tohle album vám doporučuji k večerní pařbě. Italové zkrátka umí, to je bez debat. Thrash!


sumarizace:

"Ain't War Hell?" je krásně plesnivým old school thrash metalovým vzorkem. Album jsem si pustil poprvé a hned mě rozsekalo na malé kousky. Tady se hraje sice postaru, ale s neskutečnou energií a silou. CD je hodně návykovou záležitostí. Zažili jste někdy úraz elektrickým proudem? Že ne? Tak si pusťte novinku CRUENATOR a budete překvapeni, kolik dobrých nápadů na albu je. Jednotlivé skladby jsou propracované, mají velký feeling a kopou jako splašený kůň. Tohle je kult pro všechny thrashové maniaky! CRUENATOR nahráli album, které vás smete jako tsunami. Maniaci z Itálie přednášejí ze starých thrashových knih a dělají to skvěle a s grácií! A ten hlas, to je motorová pila, přátelé! Absolutní old school thrashové inferno! Nahrávka, která řeže jako rezavý nůž! Skvěle!


Asphyx says:

"Ain't War Hell?" is nice moldy old school thrash metal sample. When I was listening to the album for the first time, I was cut into small pieces right. Here is played in the old way, but with incredible energy and strength. The CD is very addictive stuff. Have you ever experienced an electric shock? Haven’t you? So listen to the news of CRUENATOR, and you'll be surprised how many good ideas are there. Individual tracks are sophisticated, have a great feeling and kick like a runaway horse. This is a cult for all thrash maniacs! CRUENATOR recorded an album, which will sweep you away like a tsunami. Maniacs from Italy  recite from old thrash books and do it well and with grace! And the voice, this is a chainsaw, men! Absolute old school thrash inferno! The recording that cuts like a rusty knife! Great! 


Share this games :

TWITTER