DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 14. února 2018

Home » » Recenze/review - CRYPTIVORE - Unseen Divinity (2018)

Recenze/review - CRYPTIVORE - Unseen Divinity (2018)


CRYPTIVORE - Unseen Divinity 
tape 2018, Blood Harvest

for english please scroll down

"Dobrý den, poprosil bych dvě kila lidského masa, pokud by to šlo, tak pořádně uleželého": zeptal jsem se v jednom imaginárním řeznictví s nápisem CRYPTIVORE. Chvíli jsem poslouchal, co si to páni řezníci zrovna pouštějí za muziku a souhlasně kýval hlavou. Ano, tady jsem správně, zde se mi bude líbit, dodal jsem ještě a poprosil, aby mi kazetu "Unseen Divinity" pustili ještě jednou dokola.

Je totiž přesně tím krvavým odkazem CARCASS, TERRORIZER, NASUM, BLOOD, REGURGITATE, NAPALM DEATH, který mi dělá moc dobře na mé černé duši. Hnilobou nasáklé riffy, neučesaný zvuk, zkrátka a jednoduše, old school death grind, jak se patří. 



"Unseen Divinity" je deskou, která je určena pro všechny milovníky nekompromisní, extrémní hudby, kde se na nějakou tu špinavost nehledí. Nic pro slabé povahy, spíš se jedná o starodávný, poctivý a rezavý extrém, který vás rozmázne po podlaze. Vytrhejte mi všechny vlasy, urvěte mé ruce z kloubů, ale pořád budu mít podobnou hudbu rád. Je pro mě totiž esencí rebelie, krásných mokvajících ran i praskajících kostí. Pokud tedy máte chuť, vezměte s sebou sekáček na maso a pojďme spolu naporcovat další maso. Povedená death grindová desky ve starém střihu!

Asphyx says:

“Hello, I would like to have two kilos of human flesh, really old if possible”: asked I in an imaginary butcher shop with the sign CRYPTIVORE. For a while I listened to the music which the butchers were listening to and I nodded my head. “Yes, I am on the right place, this is what I like”: I said and I asked them to play the cassette “Unseen Divinity” one more time. 

It is exactly the bloody reference of CARCASS, TERRORIZER, NASUM, BLOOD, REGURGITATE, NAPALM DEATH which feels so nice to my black soul. Mouldy riffs, chaotic sound, well just old school death grind. 

“Unseen Divinity” is an album for all fans of uncompromising and extreme music which does not care about any dirt. This is not for weak people, this is rather ancient, real and rusty extreme which will blurs you on the floor. Strike all of my hair, pull out my hands from the joints but I will still like similar music. This is the essence or the rebellion, beautiful wet wounds and cracking bones. If you want to, take a meat smasher with you and come to smash some flesh. Good death grind album in the old cut!


Share this games :

TWITTER