DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 18. února 2018

Home » » Recenze/review - TERRÖRHAMMER - In the Name of Hell (2018)

Recenze/review - TERRÖRHAMMER - In the Name of Hell (2018)


TERRÖRHAMMER - In the Name of Hell
EP 2018, Dying Victims Productions

Splašená kladiva drtící lebky prokletých. Masakrující, starý a prašivý black thrash speed metal. Okultní seance za zvuků jediné pravé smrti! Temnota, zlo a úštěpky kostí, létajících vzduchem. Infernální poslední záležitosti člověka. Nihilismus! Tohle všechno naleznete i na novém EP srbských TERRÖRHAMMER. 

Srbové do toho jdou zase po hlavě, stylem VENOM, MOTORHEAD, HELLHAMMER, DARKTHRONE, AURA NOIR. Jedná se vyloženě o záležitost pro staré šedivé fanoušky, kteří ještě nezapomněli, jak má znít reálný metal. 



U "In the Name of Hell" nadskakují víka od rakví tlakem, vzduchem se vznáší síra a ve vašich ústech se válí pachuť právě pozřeného zkaženého masa. TERRÖRHAMMER vám vypálí navěky cejch do vašich duší. Líbí se mi zvuk, obal, ale hlavně nápady, které jakoby vypadly z osmdesátých let minulého století. Cítím zde odhodlání, patinu dávných časů. Album je jako stvořené pro vzpomínkové večery plné hudebních orgií. Nic nového v záhrobí, ale přesto zahrané tak, že vám začnou nohy cukat chtivostí. Pařba na onom světě na sebe nenechá dlouho čekat. Věřte v metal a budete odměněni totálně zničující energií. Srbové hrají kultovní muziku způsobem, jako to umí málokdo. V jednoduchosti je síla a v "In the Name of Hell" smrt. Album, které působí jako znovu mokvající stará rána. Krev! Thrash! Speed! Black! Skvěle!


sumarizace:

"In the Name of Hell" je ostrou odpovědí na post apokalyptickou vizi všech nemrtvých. Spirála smrti se opět roztáčí, aby nás nakonec pohltila. Než se tak stane, tak si narvěte pod tlakem do hlavy pravý nefalšovaný black/thrash metal, který je špinavý jako ruka znásilněné zombie. Šílenství, rebelie, přímý útok na vaše nejskrytější pudy. To jsou TERRÖRHAMMER. Letos ve vynikající formě, s neuvěřitelným citem pro smrtící riffy, zastřeně nepříjemný vokál a drtivost bicích. Půjčte mi někdo brokovnici, ať už můžu jít udělat do záhrobí pořádek! Hoďte všechno za hlavu a nechte se pokousat od smečky vzteklých psů! Obraťte kříže směrem dolů! Vyřežte všem na záda pentagram! Vynikající album, plné prašiviny, smrti a skvělého black/thrash metalu! Peklo!

Asphyx says:

"In the Name of Hell" is a sharp answer to the post-apocalyptic vision of the all undead. The spiral of death is spinning again to swallow all of us in the end. Before that, put the real black/thrash metal into your head under pressure. This metal is dirty like a hand of raped zombie. Madness, rebellion, direct attack on your most hidden instincts. This is TERRÖRHAMMER. This year they are in a great shape with an unbelievable feeling of deadly riffs, an inconspicuously unpleasant vocal and percussion of drums. Give me a shotgun so I can go to the beyond world and make everything better! Throw everything behind you and let a pack of angry dogs bite you! Turn the crosses upside down! Cut the pentagram on people´s back! Excellent album, full of ashes, death and great black/thrash metal! Hell!


Tracklist:
1. The Omen
2. Riding on a Devil's Storm
3. The Powers of Darkness
4. Hell Metal
5. Black Terror (Korrozia Metalla cover)

Share this games :

TWITTER