DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 3. března 2018

Home » » Recenze/review - SCORCHED - Excavated for Evisceration (2018)

Recenze/review - SCORCHED - Excavated for Evisceration (2018)


SCORCHED - Excavated for Evisceration
CD compilation, 20 Buck Spin

Zatloukejte hřeby do mých dlaní hezky pomalu, abych si všechno pořádně užil. Krev z trnové koruny ztéká po tváři, tělo je napnuté v poslední křeči. Směju se svým vlastním střevům vyklovaným od krkavců. Ukřižován na kopci nad městem, umírám pomalu. Má mysl je čistá, nezkažená. Mě nezlomili. Propadl jsem peklu už dávno.

Nejsem velkým příznivcem různých kompilací. Jenže novinka od amerických death metalistů SCORCHED je tak návykovým odkazem, že mi hned s prvními tóny pronikla přímo do krve. Prašivý, reálný smrtící kov ve stylu starých INCANTATION, VITAL REMAINS, POSSESSED, AUTOPSY, GRAVE má potřebný tlak, černou energii. Stala se tak na dlouhou dobu mým průvodcem v záhrobí.



SCORCHED jsou členy temných death metalových templářů od roku 2015 a již od svých počátků se vydali tím správným zahnívajícím směrem. Jejich skladby pojednávají o tradičních tématech smrti. Jsou ortodoxní, neurvalí a špinaví jako ruka právě pitvaného těla. Hudba je to náležitě hnilobná, ošklivá, syrová a nepostrádá kýženou atmosféru. Při poslechu mám sto chutí vzít do rukou palici a zničit svoji vlastní rakev. Podzemí vydalo další nechutné svědectví o zkaženosti lidského rodu. Slyšte slova samotné Bestie! Vynikající old school death metalové album, které vás roztrhá na kusy!


sumarizace:

SCORCHED a jejich kompilace plná totálního zla jsou zde! Naleznete na ní skladby, které jsou temné, maniakální a ošklivé. Pokud máte rádi temný plesnivý death metal, tak neváhejte ani chvilku. CD připomíná obrácenou modlitbu. Američané umí navodit hodně zlou a špinavou atmosféru. Při poslechu si přijdu, jako bych právě otvíral nějaký dávno starý hrob. Dýchne na mě pach hniloby a samotné smrti. Zazní ostré riffy SCORCHED a mrtvoly jsou exhumovány. Cítíte ten strach? Z nebe padá krev! Nahrávku bych doporučil všem milovníkům záhrobí. Špinavý death metal, nahraný v samotném pekle! Inferno!

Asphyx says:

SCORCHED and their compilation, full of total evil, are here! You can find here the songs that are dark, manic and ugly. If you like dark moldy death metal, so don't hesitate. The CD resembles an upturned prayer. Americans can make much evil and dirty atmosphere. When I'm listening, it's like a just opened long old tomb. The smell of rot and death itself. Sharp riffs of SCORCHED sounds and corpses are exhumed. Do you feel the fear? The blood is falling down the sky! I would recommend this recording to all lovers of the dead. Dirty death metal, recorded in the hell! Inferno!



Tracklist:
01. Enter the Cellar
02. Existence Dissolved
03. Gruesome Procedure
04. Altar of Desecration
05. Emerging Decay
06. Fevered Souls
07. Caverns of Catharsis
08. Tools of Murder
09. Fields of Famine
10. Fire Burial
11. Scorched


band:
Matt Kapa - Vocals
Andrew Benenati - Bass
Matt Izzi - Drums
Federico Dimarco - Guitar
Steve Fuchs - Guitar

Share this games :

TWITTER