DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 3. května 2018

Home » » Promotion - Uriah Heep, Michal Ambrož & Hudba Praha, Veteráni studené války, Spektrum - Letní parket Výrava - 6.7.2018

Promotion - Uriah Heep, Michal Ambrož & Hudba Praha, Veteráni studené války, Spektrum - Letní parket Výrava - 6.7.2018


Kdy: 6.7.2018
Kde: Letní parket Výrava
Kdo: Uriah Heep, Michal Ambrož & Hudba Praha, Veteráni studené války, Spektrum 

Pomalu se blíží doba, kdy si britští veteráni Uriah Heep dopíší na svá záda pátý křížek. Z té party, která se na podzim roku 1969 dala v Londýně dohromady, aby následně vydala víc než dvě desítky řadových alb a složila řadu nezapomenutelných hitů, je ještě stále možné na pódiu vidět kytaristu Micka Boxe, který se svými parťáky chystá na září letošního roku vydání nového alba „Living The Dream“ a jen krátce předtím se představí na jedné ze svých dvou letošních zastávek v České republice na Letním parketu ve Výravě. K tomu, abyste si spolu s Uriah Heep zazpívali jejich „Lady In Black“, „Easy Livin“, „Between The Worlds“, či ochutnali některou z novinek, doražte 6.7. do Výravy!
Společnost věhlasným Uriah Heep budou dělat hned tři nestoři nestoři naší domácí scény. Hudba Praha po třiatřiceti letech své existence trochu zamotala svoji historii a cesta zpěváka, kytaristy a skladatele Michala Ambrože nabrala jiný směr, než kurs jeho bývalých kolegů. Michal Ambrož, který v roce 2016 vydal své sólové album „Srdeční příběh“, své současné působiště Michal Ambrož & Hudba Praha prezentuje jako projekt, navazující na vydání tohoto alba. 

I historie Veteránů studené války sahá do minulého století, konkrétně do roku 1998, kdy Vítkovo kvarteto vydalo album s názvem „Veteráni studené války“ a Jiří Růžek a Martin Mrázek se následně pod tímto novým názvem pustili do osvobozování tuzemských pódií, v rámci kterého se nebojí použít munici toho nejsilnějšího kalibru, např. „Pražského démona“, či „Modlitbu veterána“. 

Poslední částí červencového čtyřlístku ve Výravě bude téměř domácí kapela Spektrum, která svým letopočtem vzniku šlape hlavní hvězdě večera na paty. Jak o sobě tito Tres Hombres sami prohlašují, být z Prahy, možná by se zapsali do paměti posluchačů stejně jako třeba Flamengo nebo Blue Effect, ale byť na to možná nedošlo, v předprogramu Uriah Heep se Spektrum určitě objeví.

Share this games :

TWITTER