DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 16. května 2018

Home » » Recenze/review - ABORTED FETUS - The Ancient Spirits Of Decay (2018)

Recenze/review - ABORTED FETUS - The Ancient Spirits Of Decay (2018)


ABORTED FETUS - The Ancient Spirits Of Decay
CD 2018, Comatose Music

Odříznutá víčka z očí, zalepená pusa, probodený sluch. Tvá bolest ještě neskončila. Mám pro tebe vymyšlenou spoustu dalších hrotů, které ti postupně zarazím na ta nejcitlivější místa. Jsem umělec, sochař, co tvoří z masa a krve. Vystavím tě na oltáři, aby každý mohl obdivovat tvojí morbidní krásu a moje dílo. Bojíš se? To je jen dobře. Vysaji tvůj strach, zničím tě. Postupně, pomalu, krutě. 

Po světě běhá spousta zlých jedinců. Jejich činy nás šokují, odvracíme od nich svoje tváře. Jenže jsou bohužel zde, jsou také součástí našeho rodu. Brutálně death metaloví Rusové ABORTED FETUS to moc dobře vědí a o podobných perverzních a gore záležitostech hrají a zpívají. Je potřeba neustále připomínat, čeho jsme jako lidé schopni. Troufám si tvrdit, že novinková deska bude dělat dobře všem, kdo mají rádi tento styl v jeho tradiční poloze. 



"The Ancient Spirits Of Decay" je deskou, u které se budete houpat do rytmu, vzpomínat na počátky brutálního death metalu a užívat si všudepřítomnou auru zla. Krvavá klasika v podání Rusů je velmi návyková. Člověk má sice pocit, že už všechno slyšel, ale stejně mu album pomalu pronikne do hlavy a udělá tam pořádnou paseku. Temný masakr na pitevně ve stylu třeba takových ABOMINABLE PUTRIDITY, DEVOURMENT, CEPHALOTRIPSY. Zničující nálož opravdových riffů, jasných a zřetelných. Chorobného vokálu a hororových nálad. Smrt je zase tak blízko. Dejte mi do ruky sekyru! Vítejte v království bolesti! ABORTED FETUS nejdou s dobou, neprokládají album zbytečnými technickými pasážemi. Sází spíše na atmosféru, temnotu, poctivý masakr. Klasický brutální death metal, který vás bez milosti vykostí! Velmi dobře!



sumarizace:

Nové album ABORTED FETUS je nahrávkou, která je plná death metalového násilí. Je ranou mezi oči, nekompromisním materiálem, který vás rozdrtí. Kombinace krutých riffů, skvělého zvuku a obrovského tlaku dělá z novinky velmi bolestivou brutal death metalovou desku. Tohle je klasický, brutální death metal, který vám vymáchá obličej v kaluži plné krve. Žádné ústupky, žádný oddych. Jen kruté riffy, ostrý hlas a odpadající kusy vašeho těla. "The Ancient Spirits Of Decay" řeže jako motorová pila, která nejde zastavit. Naporcovat, pověsit na háky a po odkapání zahodit na hromadu! Všichni fanoušci klasického brutálního death metalu by měli zbystřit svoji pozornost. V Rusku byla uvařena hodně krvavá kaše. Nahrávka působí jako srážka s pořádně rozjetým vlakem. Doporučuji všem hudebním patologům, všem fanouškům smrtícího masakru. Brutální death metalové album, které zabíjí na potkání! Skvělá morbidní práce!


Asphyx says:

The new album by ABORTED FETUS is full of death metal violence. It´s a hit between eyes, uncompromising material which will smash you. This combination of cruel riffs, amazing sound and huge pressure makes this album a very hurtful brutal death album. This is a classic brutal death metal which will soak your face in a puddle of blood. No concessions, no rest. Just cruel riffs, sharp voice and falling pieces of your body. "The Ancient Spirits Of Decay" cuts like a power saw which is impossible to turn off. Carve it, hang it on hooks and discard it on a cluster after draining. All of those fans of the classic brutal death metal should pay attention. There has been cooked a very bloody mash in the Russia. The album feels like a fast train accident. I would suggest it to all musical pathologists, all fans of death massacre. Brutal death metal album which kills everything, everywhere! Amazing morbid work!

Tracklist:
01. The Wind Of Agonizing Spirits (Intro)
02. Eaten By Pigs In The Trough
03. Drenched Eyes In Boiling Oil
04. Nailed To The Cross
05. Beheaded On The Guillotine
06. Cradle Of Revulsion
07. Cold Lake Of The Sinner
08. Flame Of Death
09. Rack Of Torment
10. Roasted Alive In The Copper Bull's Stomach
11. Genital Torture By The Alligator Tongs
12. Iron Petals Of The Blasphemer's Pear
13. Follow Into The Darkness

band:

Share this games :

TWITTER