DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 1. května 2018

Home » » Recenze/review - PSEUDOGOD - Sepulchral Chants (2018)

Recenze/review - PSEUDOGOD - Sepulchral Chants (2018)


PSEUDOGOD - Sepulchral Chants
DLP 2018, Nuclear War Now! Productions

Setkání s infernálním death metalem většinou bolí, pokud je dobrý. Nejlépe jej lze přirovnat asi k samotné smrti. S ní, stejně jako s hudbou, nakonec zůstanete sami. Bývají to velmi intimní, osobní zážitky a nikdo vám do nich nemůže mluvit. Jen vy, hudba a smrt. Nezáleží na názorech ostatních, nezáleží na ničem. Jen na temnotě. 

Znovu vydaná kompilace z roku 2015 od ruských PSEUDOGOD je jasnou a šílenou odpovědí na všechny zlé otázky, na které jste se báli zeptat. Ano, peklo opravdu existuje. Tentokrát je překapaným hnisem, mokvající uříznutou rukou, která drží v dlani vaše vlastní srdce. Tepající, umírající, žhnoucí a krvácející. Mysleli jste si, že už jste viděli všechno zlo? Vyvedu vás z omylu. Rusové vás přesvědčí o tom, že existuje ještě něco horšího, bestiálnějšího.



"Sepulchral Chants" je deskou, která odsýpá v rytmu třeba takových TEITANBLOOD, GRAVE MIASMA, LVCIFYRE, WRATHPRAYER, DIOCLETIAN, ARCHGOAT, IMPETIOUS RITUAL. Jedinci s jemněji nastaveným sluchem možná uslyší i jemné nuance, které PSEUDOGOD odlišují od jejich kolegů. Kompilace je velmi dobře poskládána, má v sobě ten správný rituální náboj, nenechá vás ani na chvilku vydechnout. Pocity jsou opravdu srovnatelné se zážitky spojenými s pohřbením zaživa. Death metal v jeho ošklivě podobě se zde potkává s blackem, maniakálním výrazem a surovým zvukem. Nic, co by bouralo žebříčky oblíbenosti, ale o to ani nejde. PSEUDOGOD jsou jasní a zřetelní vyslanci temnot. Nekompromisní ve svém výrazivu. Album můžete vnímat i jako mocný celek, monolit, ze kterého občas vystoupí na kost ohlodaná mrtvola. Osobně si dávám desku do žil nejraději takhle k večeru, kdy svět ztrácí naději. Velmi kruté, nihilistické rouhání!

sumarizace:

Okultní death metalisté PSEUDOGOD na svém kompilačním albu jasně pochopili základní myšlenku zla. Album je napěchované tmou, špínou, hnisem. Připomíná nekonečnou bažinu, plnou hnijících utopenců. Každým dalším poslechem vás stahuje do svého nitra a vy máte sto chutí podlehnout nihilismu. Líbí se mi smutné vrstvy kytar i syrová nálada celé nahrávky. "Sepulchral Chants" je jako četba ze starých spirituálních knih. Plazí se pomalu jako had, čekající na svoji oběť. Během společných setkání jsem jako uhranutý, prokletý, vyhoštěný z tohoto světa. Procházím se záhrobím, nasávám šedivou atmosféru a těším se na každý další song. Death metal v tomto provedení bude dělat dobře všem, kdo mají rádi onen svět. Smrt je opravdu hodně blízko! Podává vám ruku a vy přijímáte. Tahle okultní seance se určitě povedla! Temná, death metalová nahrávka, která vyvolává duše dávno zemřelých. Skvěle!

Asphyx says:

Occult death metallers PSEUDOGOD clearly get the basic idea of ​​evil on their compilation album. The album is full of darkness, dirt and pus. it recalls the endless swamp full of rotting drowned bodies. It pull you down into its mind with each next listening and you want to go down the nihilism. I like sad sounds of guitars and raw mood of the record. "Sepulchral Chants" is like reading from the old spiritual books. It is crawling slowly like a snake waiting for its victim. During the common meetings I'm bewitched, cursed, expelled from this world. I'm walking in the beyond, I'm soaking up the grey atmosphere and I'm looking forward to the next song. Death metal in this way will do well to all who loves the other world. Death is really close! It gives you its hand and you take up. This occult seance was succeeded! Dark, death metal record, which invokes souls of long dead. Great!


TRACK STREAM:
http://nuclearwarnowproductions.bandcamp.com/album/sepulchral-chants

MORE INFO:
www.nwnprod.com
www.facebook.com/pages/Nuclear-War-Now-Productions/114864651994141
Share this games :

TWITTER