DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 29. května 2018

Home » » Recenze/review - ROTTED - Pestilent Tomb (2018)

Recenze/review - ROTTED - Pestilent Tomb (2018)


ROTTED - Pestilent Tomb
Cassette 2018, Headsplit Records

Kapka po kapce, pomalu a rudě. Tak uniká krev z tvé tepny. Žádné výstřiky, tolik známé z hysterických filmů. Tvůj odchod je až nebývale klidný. Možná máš zkaženou krev. Žiletka tvého táty. Co je to bolest? A proč se usmíváš? To opravdu není nikdo, kvůli komu stojí za to žít? Poslední krůpěj, poslední nadechnutí. Najdou tě až za mnoho dní. 

Špatné nálady mohou přijít na každého. Pořád si ale myslím, že je lepší se pořádně vyřvat, než hned hledat temný kout pro odchod z tohoto světa. Pokud chcete zažít peklo, tak doporučuji raději americké death metalisty ROTTED. Totální špinavý death metal. Absolutní underground. Ten by vám mohl spravit náladu, nemyslíte?




A tak se potácím v bažinách neproniknutelných riffů. Prosévám mezi prsty svůj vlastní prach. Bořím se po kolena do močálů, stahují mě dolů, do nekonečných hlubin. Vidím tváře umrlců, utopených a s děsem v tvářích. Potkávám mrtvá těla, rozsápaná zvěří na kusy. Země bolesti, tmy a šílenství. To je svět, o kterém vypráví svojí hudbou i ROTTED. Věrni neurvalým smečkám z devadesátých let. Pokud chcete zažít opravdové rituály k vyvolávání smrti, tak neváhejte. Musíte ale splňovat všechny požadavky pro vstup na onen svět. Návštěva je povolena opravdu jen věrným a zasvěceným. Zbytek bude asi nevěřícně kroutit hlavou, album na ně bude moc špinavé, ošklivé a zlé. Jenže nemyslete, záhrobí není nic pro slabé povahy. ROTTED to moc dobře vědí a jejich novinka je toho jasným důkazem. Morbidní smrtící kov, u kterého praskají lebky tlakem! Velmi dobře!


sumarizace:

ROTTED na své první dlouhohrající desce působí jako vyslanci temnot! Album připomíná ozvěny ze samotného podsvětí. Nihilisticky znějící motivy, chorobný vokál, smrt ve vašich očích. Všechno tohle na novince naleznete. Doslova mě fascinuje zlá a ošklivá nálada celé nahrávky. Takhle nějak si představuji, že zní samotné peklo. ROTTED se pohybují na hranici mezi naším a oním světem s morbidní elegancí. Hudba zde připomíná zápach zahnívajícího masa, zákeřnou nemoc, po které začnete hnisat zaživa. Je jako prasklý vřed, plný špíny a zkažené krve. Death metal, který vás přenese do záhrobí! Absolutní inferno!


Asphyx says:

ROTTED are on their first full-length album like envois of darkness! The album recalls the echoes from the underworld itself. Nihilistic sounding themes, morbid vocals, death in your eyes. All these can you find on the new album. I'm fascinated by bad and ugly mood of the record. This is how I imagine sounds of hell. ROTTED move on the border between our and other world with morbid elegance. The music here reminds the smell of rotting meat, insidious disease, because of you start to fester alive. It's like a ruptured ulcer, full of dirt and rotten blood. Death metal, which takes you to Hades! Absolute inferno!

Tracklist:
1. To Die... 02:27 instrumental 
2. Stench of Death 04:39 
3. ...and Now I Rot 05:20 
4. Festering in Slime 04:55 
5. Pestilent Tomb 05:10 
6. Rotted Remains 04:27 
7. Diseased 04:49 
8. Beyond the Grave 04:37 
9. Undead Scourge 04:45 
10. Day of Mourning (Grave cover) 03:52

band:
D. Jones - All instruments and vocals

Share this games :

TWITTER