DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 29. června 2018

Home » » DEADLY STORM SUPPORT - SYMBOLIC OPEN AIR - 4.7.2018 - 7.7.2018

DEADLY STORM SUPPORT - SYMBOLIC OPEN AIR - 4.7.2018 - 7.7.2018


Již brzy se rozezní první tóny druhého ročníku festivalu nesoucího název SYMBOLIC Open Air, který se bude konat v areálu přírodního koupaliště ve Třech Dvorech u Kolína.

Těšit se tak návštěvníci mohou na 4 dny plné metalu v podání jak českých, tak i zahraničních kapel, přičemž hlavními zástupci jsou např.:



Celkem se Vám představí 56 kapel v průběhu hlavního festivalu a další 4 kapely v sobotu 30.6.2018, tedy poslední sobotu před celým festivalem v rámci Warm-Up Party, kterou Vám, jako dárek, dáváme zcela zdarma, a to s kapelami BLUE BUCKS, ROXOR, SECTESY a YBCA, to drtivé komediální komando z Brna.

Když už jsme u toho, rozhodli jsme se udělat pár dobrých skutků, a sice dobrovolné vklady v rámci Warm-Up Party, které pak kompletně předáme malé bojovnici s velkým srdcem, a sice Žanetce, jež trpí dětskou mozkovou obrnou projevující se motorickou retardací a svalovou hypotonií. Lépe řečeno, chceme na Žanetku vybrat co nejvíce peněz právě do připravené kasičky a následně v průběhu večera onu kasičku i s celým obsahem předat na pódiu do těch nejpovolanějších rukou. Snad si maminka Pavlína najde chvíli, aby mezi nás zavítala do Dvorů.

I nedělní Dětský den hodláme pojmout charitativně. Tentokráte chceme zacílit na Třídvorskou školku. Však to znáte: omalovánek, tužek, fixek a plyšáků není nikdy dost. Navrch – ty hrou ošoupané zdi učeben se také nevymalují samy.

No a na závěr zatřetí: K velké spokojenosti celého SYMBOLICkého teamu jsme doladili poslední detaily naší spolupráce s MOUNTAIN GORILLA COFFEE.

Dalo by se říci, že festival jsme kompletně upravili tak, aby Vám byl co nejpříjemnější a nejpohodlnější, čili zvětšili jsme stanové městečko, zajistili sprchy, zvětšili kuchyň, zajistili profi stage s jednou z nejmodernějších hudebních technologií ozvučovacích systémů pro ještě lepší hudební zážitek, zvětšili místo k parkování, přidali stánky s tekutým osvěžením..atd atd.

Po skvělých ohlasech na tekuté lahůdky, jsme opět vybrali pivovar HOLBA, jako dodavatele zlatavého paliva v podobě „Šeráka“, výtečné „Horské desítky“, skvělého černého piva a nízkoalkoholického ovocného piva, jež loni mělo až neskutečnou rychlost spotřeby. A ve finále, a to zde musíme vypíchnout, nechali jsme pro Vás uvařit várku SYMBOLICkého speciálu, který bude sice zalahvovaný, ale aspoň si ho pořídíte i na „potom“ až Vás nostalgie bude hned při prvním nedělním večeru plácat po zátylku. To vše za velice příznivé ceny.

Při výběru jídla se můžete zaměřit na veganskou i neveganskou kuchyni, která je nyní mnohem větší a nabízí tak i širší nabídku. Více gastro informací zde.

Parkování a stanové městečko je umístěno ihned u festivalové zóny, takže se nemusíte obávat, že byste se vrávorali do svých pelechů nekonečnou štrekou!

GPS Souřadnice místa konání festivalu jsou: 50°01'21.8"N; 15°15'50.7"E


Vstupenky na SYMBOLIC Open Air 2017 můžete pořídit v předprodeji přes Ticketstream, v SYMBOLIC e-shopu nebo výdejním místě Hells Bells Rockin‘ Pub, Na Bělidle 27, Praha 5 – Smíchov, popř. přes Dejvyho osobně nebo na info@symbolic.cz a to za symbolických 580 Kč (v základní sazbě).

Těšíme se na Vás!!

SYMBOLIC OPEN AIR
Share this games :

TWITTER