DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 1. června 2018

Home » » Recenze/review - SACROCURSE - Gnostic Holocaust (2018)

Recenze/review - SACROCURSE - Gnostic Holocaust (2018)


SACROCURSE - Gnostic Holocaust
CD 2018, Hells Headbangers

Několik metrů pod zemí, pod hromadami těžké hlíny, se často ukrývají věci, o kterých byste raději ani nechtěli vědět. Občas vylezou na povrch. Jako stará exhumovaná těla. Jen s tím rozdílem, že se nerozpadnou na prach, ale začnou šířit zlo. Hodně podobné pocity mám i při poslechu mezinárodního temného uskupení SACROCURSE. Kapely, která nadevše uctívá peklo, chaos, smrt a blasfemii. Jako prostředek pro velebení odvrácené strany světa si vzala nihilistický black death metal v podobě, v jaké ho hrají třeba takoví BLASPHEMY, IMPIETY, REVENGE, BESTIAL RAIDS, BLACK WITCHERY. 



Pokud máte v hudbě překapané a natlakované zlo, tak neváhejte ani chvilku. Masakrující zvuk, obal hodný padlých andělů a nekompromisní riffy utkané snad z těl trpících ubožáků. SACROCURSE jsou ortodoxní, šílení, maniakální. Jejich víra je pevná a neotřesitelná. Navíc neskutečně smrdí sírou.

"Gnostic Holocaust" je přesně tím druhem desky, kterou buď obdivujete nebo ihned odvrátíte zrak. Samozřejmě, podobný death metal zde již byl, ale u SACROCURSE se mi hrozně líbí, že si na nic nehrají. Jsou uvěřitelní, jejich hudba tepe, pálí, dělá ze mě kus hadru, kterým vytřou zítra ráno kostel po černé mši. Album mě opravdu baví, není jen skvěle složené, ale také má v sobě poctivý kus černého prachu. SACROCURSE působí jako jezdci apokalypsy, kteří právě rozrazili dveře chrámu při nedělní modlitbě. Spálí vše na popel, zohaví tváře věřících, vypálí cejch do našich duší. Infernální death metal, u kterého vám začnou mokvat staré rány! Skvěle!


sumarizace:

Okultní death metalisté SACROCURSE na svém novém albu jasně pochopili základní myšlenku zla. Album je napěchované tmou, špínou, hnisem. Připomíná nekonečnou bažinu, plnou hnijících utopenců. Každým dalším poslechem vás stahuje do svého nitra a vy máte sto chutí podlehnout nihilismu. Líbí se mi smutné vrstvy kytar i syrová nálada celé nahrávky. "Gnostic Holocaust" je jako četba ze starých spirituálních knih. Plazí se pomalu jako had, čekající na svoji oběť. Během společných setkání jsem jako uhranutý, prokletý, vyhoštěný z tohoto světa. Procházím se záhrobím, nasávám šedivou atmosféru a těším se na každý další song. Death metal v tomto provedení bude dělat dobře všem, kdo mají rádi onen svět. Smrt je opravdu hodně blízko! Podává vám ruku a vy přijímáte. Tahle okultní seance se určitě povedla! Temná, death metalová nahrávka, která vyvolává duše dávno zemřelých. Skvěle!


Asphyx says:

Occult death metallers SACROCURSE clearly get the basic idea of ​​evil on their new album. The album is full of darkness, dirt and pus. it recalls the endless swamp full of rotting drowned bodies. It pull you down into its mind with each next listening and you want to go down the nihilism. I like sad sounds of guitars and raw mood of the record. "Gnostic Holocaust" is like reading from the old spiritual books. It is crawling slowly like a snake waiting for its victim. During the common meetings I'm bewitched, cursed, expelled from this world. I'm walking in the beyond, I'm soaking up the grey atmosphere and I'm looking forward to the next song. Death metal in this way will do well to all who loves the other world. Death is really close! It gives you its hand and you take up. This occult seance was succeeded! Dark, death metal record, which invokes souls of long dead. Great!

TRACK STREAM:

MORE INFO
Share this games :

TWITTER