DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 24. června 2018

Home » » Recenze/review - SUPREME CARNAGE - Morbid Ways to Die (2018)

Recenze/review - SUPREME CARNAGE - Morbid Ways to Die (2018)


SUPREME CARNAGE - Morbid Ways to Die
CD 2018, Redefining Darkness Records

Hledím do tmy a čekám na bouřku. Zvedá se vítr, temnota zahalila okolí. Zvířata utichla, smrt se prochází v ulicích. Přilétl černý oblak plný bolesti a utrpení. Roztáhl svá křídla a přikryl nás nepropustnou pavučinou strachu. Chvíle ticha, do nebe zazněl první riff. Už je to tady, už přicházejí. S novým albem. Silnější než kdy dřív. SUPREME CARNAGE.

Němci hrají moderně pojatý melodický death metal notně ovlivněný švédským severem i americkou školou. Výsledkem je originální hudba, která se nejen velmi dobře poslouchá, ale ještě navíc dokáže rozpoutat bouři ve sklenici vody. Odkapávají krůpěje krve na zem. Rychle, ledově, ostře a s nebývalým tlakem. Stejně jako muzika SUPREME CARNAGE.


"Morbid Ways to Die" je mocně návykovým albem. Zpočátku možná trošku nevýrazným, ale každým dalším poslechem víc a víc uvěřitelné. Odkrýval jsem si jej pro sebe postupně, polehounku. A to přesto, že na mě zní možná až moc "moderně". Jenže znáte to, já dám víc na celkový dojem, na to, jestli mi připadá, že kapela hraje od srdce. Ne, SUPREME CARNAGE nejsou bourači stylů, ani tvůrci něčeho převratného. Ale takhle k večeru, když má za chvíli přijít bouřka a nad městem se smráká, se mi více než osvědčili. Ležel jsem zrovna, nemocen a nemohoucí, okno dokořán, volume na hranici bolesti. Došlo k vzájemnému propojení mezi mnou a muzikou a to pro mě znamená hodně moc. Nevím jak uslyšíte tuhle desku vy, ale za moji maličkost se jedná o zajímavý úkaz. Něco jako zimní bouře nebo oživlá mrtvola ploužící se deštěm. Vždyť už jen ten zvuk a obal a totální nasazení kapely mluví za vše. Velmi dobrá nahrávka plná studeného melodického death metalu!


sumarizace:

"Morbid Ways to Die" je albem, které má v sobě vše potřebné pro ten správný melodický death metalový zážitek. SUPREME CARNAGE nejsou jen klonem svých vzorů, ale mají svůj vlastní originální výraz. Skladby mě zasáhly na všech citlivých místech a vyfrézovaly mi do hlavy bolestivé drážky. Líbí se mi zvuk i obal, jsem nasáklý celkovou atmosférou. Novinka nejvíce asi připomíná tsunami, které vás smete bez slitování. Budete rozsekání na malé kousky, zmrazeni a nakonec spáleni na popel. Při poslechu jsem opravdu zavřený v místnosti bez oken a čekám na svoji vlastní popravu. "Morbid Ways to Die" je zkrátka masakrující deska, která vás vykostí bez varování. Velmi dobře!

Asphyx says:

"Morbid Ways to Die" is an album which has everything it needs to have for the right melodic death metal experience. SUPREME CARNAGE are not a clone of their design but have their own original expression. The songs struck me on all sensitive places and they cut my head into a painful groove. I like the sound and the cover, I am soaked with the atmosphere. The new album feels like the tsunami which will smash you without mercy. You will be cut into small pieces, frozen and in the end burned to ashes. While listening, I am really closed in a room without any windows and I am waiting for my own execution. "Morbid Ways to Die" is simply a massacre album which will debone you without any warning. Very good!


Tracklist:
1. The Fire Prevails 05:03
2. Morbid Ways to Die 03:50
3. Lies of the Civilized 04:00
4. The Word is Lost 04:01
5. You Die Alone 04:29
6. Base Motives 03:17
7. The War of Ages to Come 04:39
8. 1008 Pints of Death 05:01
9. Fountain of Suffering 06:28


band:
Jorge - Vocals
Acker - Guitars
Nova- Guitars
Jones - Bass
Mirko - Drums

Share this games :

TWITTER