DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 21. září 2016

Home » » Recenze/review - LETHAL SHÖCK - Evil Aggressors (2016)

Recenze/review - LETHAL SHÖCK - Evil Aggressors (2016)


LETHAL SHÖCK - Evil Aggressors
CD 2016, Witches Brew

Vážení přátelé, pojďme se spolu s kapelou LETHAL SHÖCK poklonit všem heavy metalovým bohům. V undergroundu se začínají dít za velkou louží pěkné věci, to vám tedy povím. Znovu povstávají v zaplivaných klubech kapely, které ctí dlouhé vlasy, džínové vesty, prastarý zvuk i postupy. Nová vlna heavy metalu k nám ještě nedorazila, ale určitě nás také nemine. Než se toho ale chopí někdo poblíž, nahlédněme pod pokličku chicagských maniaků LETHAL SHÖCK. Rovnou musím přiznat, že pro podobné skupiny mívám velkou slabost. Líbí se mi poctivý přístup, hra na ortodoxii i hudba, která sice není z výjimečných, ale poslouchá se velmi dobře.






Máte po krk komerčních festivalů, naleštěných časopisů, kde se to hemží reklamami na zaručeně tvrďácké oblečky? Štve vás přístup skupin, které se svíjejí v podivných klipech a sdílejí kdejakou blbost na internetu? Točí vás, že na koncertě stojíte kilometr od svých oblíbenců a pijete hnusné pivo? Tak tohle všechno u LETHAL SHÖCK  nehledejte. Všichni máme rádi JUDAS PRIEST, IRON MAIDEN, všichni milujeme heavy metal v jeho klasické podobě a počátcích. To je bez debat. Co takhle zajít na nějakou kapelu do klubu, kde před vámi odpálí skladby plné energie, speed metalu a poctivosti jako za starých dobrých časů? Jestli vás oslovili třeba takoví NIGHT DEMON, budete spokojeni i s "Evil Aggressors". Jen je potřeba se naladit správným směrem. Tohle je undergroundový heavy metal zahraný srdcem! Víc myslím dodávat netřeba.


sumarizace:

"Evil Aggressors" je albem, které je poctou starých heavy metalovým klasikům. Je nahráno s velkým nadhledem, s citlivým přístupem a velkou silou. Já z téhle desky opravdu cítím ducha osmdesátých let. Je po okraj plná zajímavých melodií, skvělých vokálů a jiskřivé nálady. Američané moc dobře vědí, jak nahrát dobrý riff. Nahrávka plyne převážně klidně, ale je velmi přitažlivá a nebál bych se říct i sexy. Takto nějak bych si představoval poctivý a dobře zahraný heavy metal! Perfektní deska! Buďte heavy! Buďte LETHAL SHÖCK!

Asphyx says:

"Evil Aggressors" is an album that is a tribute to the old heavy metal classics. Recorded with great insight, with a sensitive approach and with great force. I really feel the spirit of the eighties from this album. It's full to the brim of interesting melodies, great vocals and sparkling mood. Americans know very well how to record some good riff. The recording goes mostly calm but it's very attractive and I'm not afraid to say it's sexy too. This is how I imagine honest and well played heavy metal! Perfect album! Be heavy! Be LETHAL SHÖCK!

Track List:
01. Sulfur Heart
02. Atomik Obedience
03. Up The Voltage
04. Endless Midnight
05. I Am Your Hero
06. Fear (The Devil’s Child)
07. Iron Fisted Assault
08. I Rock (In Hell)
08. Evil Aggressor

band:
Patrick Shöck - violence & voice Steve Beaudetth - six stringed shreddery Justin Fernal - brute force beatings, yawps

Share this games :

TWITTER