DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 21. ledna 2017

Home » » Recenze/review - BESTIAL RAIDS - Master Satan's Witchery (2016)

Recenze/review - BESTIAL RAIDS - Master Satan's Witchery (2016)


BESTIAL RAIDS - Master Satan's Witchery
CD 2016, Nuclear War Now! Productions

Zbyly mu v hlavě už jen poslední zbytky zdravého rozumu. Jinak měl mysl zahlcenou temnotou a šílenstvím. Kreslil na zdi kolem sebe podivné symboly, mumlal hluboká slova, kterým nikdo nerozuměl. Oči vytřeštěné a vidoucí, stigmata na rukou. Zmítal se v nekonečné křeči. Prokletý, prokletý, prokletý! Tak na něj křičel tupý dav, když ho vedli na hranici. Shořel s výkřiky plnými nenávisti. Zmizel černým plamenem a jeho duše padla tíhou hříchů do nejhlubšího podzemí.

Polští okultní metaloví satanisté BESTIAL RAIDS hrají přesně ten druh bestiální hudby, která by klidně mohla znít při upalování hříšníků. Kapela sice nemá na scéně příliš dobré jméno, co se týká jejich chování, ale skladby, ty umí nahrát skvělé, o tom nemůže být pochyb. Pekelníci do toho mlátí ve stylu TEITANBLOOD, BLACK WITCHERY, ARCHGOAT, BLASPHEMY, PROCLAMATION, DIOCLETIAN a jim podobných. Už od prvního tónu je patrné, s kým máme tu čest. Se zasloužilými členy death/blackového podsvětí. "Master Satan's Witchery" je opět hodně nepřístupným albem. Vytrvejte a po nějaké době se mu budete klanět.




Až začnete trpět nechutenstvím, budou vás pálit dlaně a vaše oči se sklopí směrem dolů, tak potom "Master Satan's Witchery" teprve plně pochopíte. Pro mnohé z vás se stane svět černou krajinou plnou obrovské tíhy. Spoutáni řetězy vlastních myšlenek padnete při poslechu na kolena a spolu s BESTIAL RAIDS vyvoláte na hudebně okultních seancích samotnou bestii. Nehostinná, nepřístupná, hlomozící je tato deska. Pokuste se ji rozkrýt, ztratit se v ní a nechte se pohltit veškerou špínou, která z ní sálá na všechny strany. Poláci přesně pochopili, o čem peklo je a patří jim za to ode mě velká pochvala. Okultní black/death metalový obřad, u které se kříže obracejí směrem dolů. Velmi dobře!


sumarizace:

Okultní death metalisté BESTIAL RAIDS na svém novém albu jasně pochopili základní myšlenku zla. Album je napěchované tmou, špínou, hnisem. Připomíná nekonečnou bažinu, plnou hnijících utopenců. Každým dalším poslechem vás stahuje do svého nitra a vy máte sto chutí podlehnout nihilismu. Líbí se mi smutné vrstvy kytar i syrová nálada celé nahrávky. "Master Satan's Witchery" je jako četba ze starých spirituálních knih. Plazí se pomalu jako had, čekající na svoji oběť. Během společných setkání jsem jako uhranutý, prokletý, vyhoštěný z tohoto světa. Procházím se záhrobím, nasávám šedivou atmosféru a těším se na každý další song. Death metal v tomto provedení bude dělat dobře všem, kdo mají rádi onen svět. Smrt je opravdu hodně blízko! Podává vám ruku a vy přijímáte. Tahle okultní seance se určitě povedla! Temná, death metalová nahrávka, která vyvolává duše dávno zemřelých. Skvěle!

Asphyx says:

Occult death metallers BESTIAL RAIDS clearly get the basic idea of ​​evil on their new album. The album is full of darkness, dirt and pus. it recalls the endless swamp full of rotting drowned bodies. It pull you down into its mind with each next listening and you want to go down the nihilism. I like sad sounds of guitars and raw mood of the record. "Master Satan's Witchery" is like reading from the old spiritual books. It is crawling slowly like a snake waiting for its victim. During the common meetings I'm bewitched, cursed, expelled from this world. I'm walking in the beyond, I'm soaking up the grey atmosphere and I'm looking forward to the next song. Death metal in this way will do well to all who loves the other world. Death is really close! It gives you its hand and you take up. This occult seance was succeeded! Dark, death metal record, which invokes souls of long dead. Great!

Tracklist:
1. Elder Devilry
2. Excrements Of Creation
3. Descending The Thantifaxath
4. All Sins Abode
5. Kingdom Below
6. Angel Of The Abyss
7. Darkness Visible

band:
Sadist- vocals/bass Necron- guitars Desolator- drums

Share this games :

TWITTER