DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 23. února 2017

Home » » Recenze/review - DESECRATE THE FAITH - Unholy Infestation (2017)

Recenze/review - DESECRATE THE FAITH - Unholy Infestation (2017)


DESECRATE THE FAITH - Unholy Infestation
CD 2017, Comatose Music

Zhoubný nádor je soubor buněk, které vycházejí z určité tkáně, ale mají naprosto odlišné chování – v podstatě se vůči tkáni, na které se nacházejí, chovají nepřátelsky – mohou ji napadat, měnit její funkci, narušovat její funkčnost apod.

Pokud bych měl nějakou hudbu přirovnat k zhoubnému bujení, tak by to bylo právě druhé album texaských brutal death metalistů DESECRATE THE FAITH. Jejich novinka "Unholy Infestation", nahraná ve stylu prvních desek SUFFOCATION, VISCERAL DISGORGE, DEVOURMENT, ABONIMABLE PUTRIDITY, CONDEMNED se opravdu postupně rozleze po celém vašem těle a napadne všechny živé buňky.  Je to houpavý, syrový masakr vaší nebohé mysli. Perfektně zvukově ošetřený nosič kope jako pacient s epileptickým záchvatem. Beru všemi deseti! Říkám už při prvních setkáních s tímto albem.



Už jen ten obal (Rudi Gorgingsuicide), to odhodlání, působí jako buldozer, který před sebou hrne hromadu z kostí, kusů masa a dnes již klasického brutálního death metalu. V podobném provedení mám tento styl stejně nejraději. Krásně totiž vynikne jak propracovanost jednotlivých songů, tak i hlas a všude přítomná temnota. DESECRATE THE FAITH zkrátka moc dobře ví, jak na to a novým albem to jen dokazují. Koneckonců, přítomnost ve stáji labelu Comatose Music mluví za mnohé. Mám neodbytný pocit, že bych se měl konečně zvednout, vytáhnout svůj oblíbený nůž a jít naporcovat čerstvé maso. Skvělá brutální nahrávka, která má v sobě obrovskou sílu! Vynikající!


sumarizace:

Druhá nahrávka amerických brutálních death metalistů DESECRATE THE FAITH mě zasáhla jako blesk z čistého nebe. Je krutá, syrová a připomíná mi porcování syrového masa. Tolik hnusu, špíny a tlaku jsem už dlouho neslyšel. Líbí se mi určitá naléhavost, kterou cítím z každé skladby. Při poslechu si přijdu jako zakopaný ve vlastním hrobě. Do uší mi pronikají morbidní melodie, kývu se a zasypávám svoji rakev hlínou. Po stěnách stékají další litry krve. Přesně takhle si představuji opuštěnou pitevnu, kde řádí skupina pořádně naštvaných patologů. Vyrvěte mi vlastní srdce, rozřízněte mě na dvě části a k tomu si pouštějte hudbu DESECRATE THE FAITH. Novinka je velmi ostrá, songy perfektně propracované, nápady vytažené snad odněkud ze záhrobí. V hlavě se mi zase kroutí červi a smrt je tak blízko. Album si neskutečně užívám a doporučuji ho všem, kdo mají rádi brutální death metal v klasické, tradiční podobě. Tahle deska je hodně návyková záležitost. Masakr mé mysli! Skvělá krvavá práce!

Asphyx says:

The second album by this American brutal death metal guys named DESECRATE THE FAITH hit me like lightning. It is cruel, raw and it is like a cutting of a raw meat. There is so much of filth, dirt and pressure which I have not heard for a long time. I like the insistency which goes from every single songs. While listening I feel like I´m buried in my own grave. There are morbid melodies in my ears, I nod and I pelt my coffin with clay. A litres of blood are going down the walls. This is how I imagine an abandoned dissecting room where is a group of angry pathologists. Rip my heart, cut me in two pieces and listen to some music by DESECRATE THE FAITH. This new album is very sharp, songs are perfectly worked out and they have ideas from the other world. I feel the worms moving inside of my brain and the death is so close. I really enjoy this album and I can recommend it to everyone who likes brutal death metal in a classic traditional way. This album is a very addicting. It massacre my mind! Amazing bloody work!


Tracklist:
01. Daemones Nos Ave Satanas
02. Predatory Impalement
03. Malignant Divinity
04. Shrine of Enmity
05. Unholy Infestation
06. Magna Daemonia
07. Ceremonial Invocation
08. Sacrilege Reborn
09. Angel Eater
10. Septic Womb
11. Ascension of Belial
12. Let Us Burn (The Father, the Son, and the Holy Spirit)

band:
John Hull - Vocals
Jonathan Bayliss - Guitar
Tyler DTF - Guitar
Coleson Cowden - Bass Guitar / Backing Vocals
Mike Caputo - Drums

Share this games :

TWITTER