DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 15. února 2017

Home » » Recenze/review - HOLOCAUSTO - War Metal Massacre (2017)

Recenze/review - HOLOCAUSTO - War Metal Massacre (2017)


HOLOCAUSTO - War Metal Massacre
CD/LP 2017, Nuclear War Now! Productions

Když jsem kdysi před třiceti lety s metalem začínal, tak pro mě byla na tomto stylu nejpřitažlivější určitá temná jiskra, kus rebelství, které mě k němu přitahovalo. Jak šel čas, tak u spousty kapel všechno tohle vyprchalo a mnoho nových to nikdy nemělo. Mám rád živočišnost, takový ten heavy efekt, kdy vás deska smete z povrchu zemského. A je mi celkem jedno o jaký subžánr se jedná. Brazilští pekelníci HOLOCAUSTO se ke mě poprvé dostali až někdy v devadesátých letech (datují svůj vznik do roku 1985) a pamatuji si, že mě tenkrát ta výbušná směs SARCÓFAGO, VULCANO, BEHERIT, MUTILATOR, MYSTIFER, POSSESSED, GRAVE DESECRATOR, NIFELHEIM doslova posadila na zadek. S kamarádem jsme u pro nás tehdy záhadné a exotické nahrávky seděli, protáčeli ji pořád dokola a kolem se ozývali jen samé výkřiky obdivu. 



Uběhla hodně dlouhá doba, metal jako celek se posunul do oblastí o kterých by se nám tenkrát ani nezdálo. HOLOCAUSTO zůstali stejní. Neučesaní, rebelští, maniakální, špinaví a neomalení ve své kombinaci thrashe, blacku a starého deathu. Jako by před člověkem ožívaly staré stíny. Novinka "War Metal Massacre" je doslova narvaná pradávným dřevním metalem, který čerpá ze samotných základů stylu. Nevím, jak zrovna tuhle prašivinu ocení dnešní zhýčkaný strávník, ale věřte, že pro nás ortodoxní vyznavače znovu otevřených hrobů se jedná o velmi dobrou záležitost. Líbí se mi, že Brazilci si na nic nehrají. Jednoduše přijdou, vyloží náklad prašivých kostí, pustí nám k tomu sirénu volající k útoku a odejdou středem jako vítězové. Je to zkrátka kult a je potřeba se k němu tak stavět. Black thrashová nahrávka, která vyhladí vše živé! Orthodox!


sumarizace:

HOLOCAUSTO jsou jako zlo z dávných dob. Archivní black thrashové postupy, rezavý zvuk, touha zničit tenhle svět. Tohle všechno v jejich novince "War Metal Massacre" slyším. Album je určeno pro všechny hudební patrioty, pro milovníky starých časů. Hudba je to jednoduchá, zákeřná, ale má v sobě velkou sílu a energii. Berte a nebo nechte být. Dejte si pivo a nic neřešte! Na hromadě plesnivých kostí stojí brazilské komando HOLOCAUSTO a snaží se nám vysvětlit, že peklo opravdu existuje. Věřím jim to! Black/thrash metal, který je plesnivý jako stará rakev! Ďábelský rituál!

Asphyx says:

HOLOCAUSTO are like some evil from ancient times. Archival black thrash methods, rusty sound, desire to destroy this world. These all I hear on their news "War Metal Massacre". The album is for all music patriots, for lovers of old times. The music is simple, insidious, but it has a big strength and energy. Take or let it be. Have a beer and don't sweat anything! There is standing the Brasilian squad HOLOCAUSTO  on a pile of moldy bones and try to explain to us that the Hell really exists. I believe them! Black / thrash metal, that is musty like an old coffin! Diabolical ritual!

tracklist:
Lado 1:
-Intro – 1:10
-Massacre – 3;54
-Destruição Nuclear – 3:33
-Escarro Napalm – 3:10

Lado 2:
-Intro – 1:38
-Eu sou a guerra – 3:44
-Corpo Seco/Mão Morta – 3:00
-War Metal Massacre – 3:37


band:
Rodrigo Fuhrer – vocals
Valério Exterminator – guitars
Anderson Guerrilheiro – bass and vocals
Nedson Warfare – drums 


https://www.facebook.com/Holocaustowarmetaloficial-286356221705593/?fref=nf
www.nwnprod.com
www.facebook.com/pages/Nuclear-War-Now-Productions/114864651994141
Share this games :

TWITTER