DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 11. února 2017

Home » » Recenze/review - INFERNO - Genética Humana (2017)

Recenze/review - INFERNO - Genética Humana (2017)


INFERNO - Genética Humana
CD 2017, Necromance Records

Klečím v hlubokém prachu, s dlaněmi obrácenými směrem k nebi. Modlím se ke všem bohům. "Zachraňte naši rasu, zachraňte lidské plémě": opakuji stále dokola, ale můj hlas už nikdo neslyší. Apokalypsa našeho světa právě probíhá.

Texty plné antihumanismu, politické nekorektnosti a hlavně uvěřitelný thrash metal v srdcích. Španělští šílenci si říkají INFERNO. Jedná se o protřelou partu maniaků, kteří ctí základní zásady stylu. Jejich novinka a dlouhohrající prvotina odsýpá v rytmu DIABOLUS IN EXTREMIS, CRISIX, BRUTAL THIN, AVULSED, GAMA BOMB, je zpívána v rodné řeči a je velmi chutným kouskem pro všechny pravověrné.




Přiznám se, že jsem se k "Genética Humana" stavěl zpočátku spíše skepticky. Jde přesně o ten druh alba, které chce čas. Od posluchače (nebo alespoň u mě to tak fungovalo) se očekává příklon ke starým melodiím, k drtivému účinku thrashe a vzájemná přitažlivost s headbangingem. Ne, INFERNO nejsou vlastně ničím zase tolik "hudebně" zajímaví. Přesto si troufám tvrdit, že se jejich nové album povedlo. Obsahuje v sobě totiž takové to těžko vysvětlitelné temné pnutí, jakousi jiskru, kterou mám u kapel tolik rád. Novinka na mě nefunguje pořád a dovedl bych si představit větší tlak, ale jako celek se poslouchá "na pohodu". Takže přátelé, pokud máte chuť na pořádnou porci španělského thrashe, tak neváhejte. 


sumarizace:

Haló, thrash maniaci! Znáte španělskou thrash metalovou mašinu INFERNO? Pokud ne, tak to koukejte napravit! Jejich novinka "Genética Humana" je totiž krásnou ukázkou toho, jak by to mělo vypadat! Ostré riffy, dobré nápady, hutný vokál. Tahle muzika vám rozproudí krev v žilách. Máte rádi starý thrash metal? Tak neváhejte a jděte do toho po hlavě, stejně jako INFERNOOld school underground thrash metal, který vám utrhne hlavu i s páteří!

Asphyx says:

Hello, thrash maniacs! Do you know the Spannish thrash metal machine INFERNO? If you don't, put it right! Their news "Genética Humana" is a beautiful example how should it look like! Sharp riffs, good ideas, thick vocals. This music will enliven your blood in your veins. Do you love old thrash metal? So don't hesitate and go for it, like INFERNO! Old school thrash metal underground, which will blow off your head  even with the spine!

Tracklist:
1. Avaricia
2. Cien Mil Golpes
3. Asesino
4. Muérete
5. Cultura Del Egoísmo
6. No es tu Dios
7. Tu Credo
8. Millones de Ratas
9. Genética Humana
10. Amnesia


LINE UP:
Juan Manuel León - Voz
Ángel Bermúdez "Koto" - Guitarra
Antonio González - Guitarra
Carlos Bermejo - Bajo
Miguel Osuna - Batería


INFERNO:


NECROMANCE RECORDS:
Share this games :

TWITTER