DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 17. února 2017

Home » » Recenze/review - THE OSSUARY - Post Mortem Blues (2017)

Recenze/review - THE OSSUARY - Post Mortem Blues (2017)


THE OSSUARY - Post Mortem Blues 
CD 2017, Supreme Chaos Records

Měl jsem obrovskou chuť vypadnout ven. Vzal jsem do ruky jedno z CD, které se mi válejí na hromadě a čekají na recenzi. Viděl jsem na obalu lebku a to v dávných dobách mého mládí vždycky býval symbol dobré muziky. Usednu do auta, vymotám se z města a už si to svištím po asfaltu opuštěných silnic. Mačkám play a najednou jako bych se přenesl do sedmdesátých let. Přidávám plyn a chce se mi létat.

Z reproduktorů na mě duní odkaz starých BLACK SABBATH, RAINBOW, THIN LIZZY, PENTAGRAM, WISHBONE ASH, možná chvílemi i prvních IRON MAIDEN. Vzpomínám na večery na chalupě u gramofonu a je mi najednou tak hrozně skvěle, že se mi nechce přestat. THE OSSUARY jsou z Itálie a přesně vystihli všechno, co mám na téhle hudbě rád. Melodie, zpěv i takovou tu smutně krásnou náladu. Opravdu zažívám posmrtné doomové heavy blues.




"Post Mortem Blues" je návratem do sedmdesátých let minulého století. Jedná se o prvotinu, která mě doslova uhranula. Jezdil jsem autem po okolí, s reproduktory tak nahlas, že se za mnou holky otáčely. Co na tom, že byl v jejich očích mimo radosti vidět také stesk po starých časech? Muzika je jenom jedna a ta, kterou nám letos předkládají italští heavy/doom metalisté THE OSSUARY je takovým příjemným ledovým odkazem. Miluji jejich hru s harmoniemi, vznešený hlas i melodie s drtivým účinkem. Zahoďte předsudky, sedněte si do křesla, otevřete láhev toho nejlepšího vína a vychutnejte si vzpomínkový hudební zážitek. "Post Mortem Blues" je hudbou pro staré gurmány, kteří ještě vědí, jak se má nahrát smutek. Slušelo by se kapele poděkovat za skvělý zážitek a spoustu studených chvil. Mrazí mě v zádech a užívám si album stále dokola. Heavy doom metalové album, které vás odnese na márách do vašeho vlastního hrobu! Vynikající deska!



Asphyx says:

“Post Mortem Blues” is a throwback to the seventies. It is the first album by this band which bewitched me. I drove around the city in my car with the speakers so loud that girls were turning their heads towards me. Who cares that in their eyes was not only happiness but also nostalgia for the old good days. There is only one music and this Italian heavy/doom metal band THE OSSUARY is like a nice icy reference this year. I love their game with the harmonies, the royal voice and melodies with a crushing effect. Throw away your prejudices, sit in a chair, open a bottle of the best wine and enjoy this memorial music experience. “Post Mortem Blues” is music for old gourmets who still know how to play a sadness. We should thank to this band for this great experience and a lot of cold moments. It freezes me and I enjoy this album over and over again. Heavy doom metal album which will take you away on a bier to your own grave! Excellent album!


tracklist:
1. Black Curse
2. Witch Fire
3. Blood On The Hill
4. Graves Underwater
5. Post Mortem Blues
6. The Crowning Stone
7. Evil Churns
8. The Great Beyond

band:
VOCALS Stefano “Stiv” Fiore
GITARRE Domenico Mele
BASS Dario “Captain” DeFalco
DRUMS Max Marzocca

CONTACT theossuarydoom@gmail.com
Share this games :

TWITTER