DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 24. února 2017

Home » » Recenze/review - POWER TRIP - Nightmare Logic (2017)

Recenze/review - POWER TRIP - Nightmare Logic (2017)


POWER TRIP - Nightmare Logic
CD 2017, Southern Lord Recordings

Občas se to tak stane. Přijde na mě divná touha ničit. Jako by se všechny frustrace, touhy, nenaplněná přání a nenávist dlouho schovávaly někde v zadní části hlavy. Musí to všechno ven! Rozmlátit, rozdrtit, vzít do ruky sekyru a rozsekat ty ksichty v televizi. Něco málo rebelie nikdy neuškodí. Nakonec se radši zavřu do pokoje, osolím reproduktory skoro na maximum a hledám hudbu, která by mi pomohla se uvolnit. Tentokrát jsem po CD sáhl s absolutní jistotou.

Novinka POWER TRIP v sobě obsahuje všechny ingredience pro pořádnou pařbu. Můžete být hloubavý pan hudební kritik s rozhledem encyklopedie nebo metalový panic, který se s hudbou teprve seznamuje, ale nakonec se všichni sejdeme v mosh-pitu dole pod pódiem. "Nightmare Logic" je totiž až po okraj napěchované tím nejostřejším thrashem, crossoverem, hard core a samozřejmě punkem. Výsledkem je koktejl, který doslova zabíjí. Mám obrovskou chuť skákat, tančit s mačetou v ruce!



Povídal mi onehdy někdo, že prý píšu moc vzletně a tvářil se u toho vážně. Jenže přátelé, znovu opakuji. Já jsem jen obyčejný fanoušek, který se snaží vyjádřit své pocity. A ty z nové desky "Nightmare Logic" nepostrádají mlácení pěstí do stolu, obrovskou chuť vyběhnout ven a říct prvnímu hajzlovi přímo do očí, co si o něm myslím. Tohle je rebelie, síla, narvaná pod tlakem do hudebního nosiče. Drásám si nehty svoji tvář, řvu až do bezvědomí. Album je jako meditace v rychlosti, která nakonec zvítězí. Vezměte něco málo z CRO-MAGS, VIO-LENCE, TOXIC HOLOCAUST, NUCLEAR ASSAULT, SLAYER, NOISEM, SUICIDAL TENDENCIS, rozřezejte na malé kousky a slepte tmou. A pak vám zbělí kloubky na pěstích ze vší té energie. O takovéto hudbě se nemá psát, ta se má poslouchat! Absolutní inferno! Totální vyhlazení! Kult! Peklo!



sumarizace:

Novinka POWER TRIP v sobě obsahuje všechny ingredience pro pořádnou pařbu. Můžete být hloubavý pan hudební kritik s rozhledem encyklopedie nebo metalový panic, který se s hudbou teprve seznamuje, ale nakonec se všichni sejdeme v mosh-pitu dole pod pódiem. "Nightmare Logic" je totiž až po okraj napěchované tím nejostřejším thrashem, crossoverem, hard core a samozřejmě punkem. Výsledkem je koktejl, který doslova zabíjí. Mám obrovskou chuť skákat, tančit s mačetou v ruce! Tohle je rebelie, síla, narvaná pod tlakem do hudebního nosiče. Drásám si nehty svoji tvář, řvu až do bezvědomí. Album je jako meditace v rychlosti, která nakonec zvítězí. Vezměte něco málo z CRO-MAGS, VIO-LENCE, TOXIC HOLOCAUST, NUCLEAR ASSAULT, SLAYER, NOISEM, SUICIDAL TENDENCIS, rozřezejte na malé kousky a slepte tmou. A pak vám zbělí kloubky na pěstích ze vší té energie. O takovéto hudbě se nemá psát, ta se má poslouchat! Absolutní inferno! Totální vyhlazení! Kult! Peklo!



Asphyx says:

The new album by POWER TRIP contains all the ingredients for a proper party. Whether you are a pondering music critic with an encyclopaedic outlook or a metal virgin, meeting this music for the first time, it does not matter – we all will meet in mosh-pit below the stage. The album “Nightmare Logic” is full of the sharpest trash, crossover, hard core and punk, of course. The result is a cocktail which literally kills. I want to jump and dance with a machete in my hand so bad! This is rebellion and strength blown under pressure into a music carrier. I am tearing up my face with my nails, I am screaming into unconsciousness. The album is like a meditation on speed which will win in the end. Take a little bit from CRO-MAGS, VIO-LENCE, TOXIC HOLOCAUST, NUCLEAR ASSAULT, SLAYER, NOISEM, SUICIDAL TENDENCIS, then cut everything on small pieces and glue it with a darkness. Your knuckles on your fists will whiten from energy. This music is not for talking about – it is for listening! An absolute inferno! Total annihilation! Cult! Hell!


Tracklist:

1. Soul Sacrifice
2. Executioner’s Tax (Swing of the Axe)

3. Firing Squad
4. Nightmare Logic
5. Waiting Around to Die
6. Ruination
7. If Not Us Then Who
8. Crucifixation

band:
Share this games :

TWITTER