DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 30. dubna 2017

Home » » Recenze/review - DRUG HONKEY - Cloak of Skies (2017)

Recenze/review - DRUG HONKEY - Cloak of Skies (2017)


DRUG HONKEY - Cloak of Skies
CD 2017, Transcending Obscurity Records

Mám hlavu chycenou ve svěráku. Čelisti se postupně utahují a mě lezou oči z důlků tlakem. Bolí to, ale jsem tomu rád. Bez tlaku, energie, šílenství a krutosti si totiž nelze novou desku DRUG HONKEY vychutnat.

Američtí experimentálně hlukoví doomaři DRUG HONKEY letos opět představili dílo světových kvalit. Mám pro tuhle partičku atmosférických smrťáků velkou slabost. Líbí se mi, že jejich alba působí jako nekompromisně chrstnutá kyselina do obličeje. Pánové hrají drsně, chaoticky, zběsile a přesto neskutečně přitažlivě. Přiznám se, že když už jsem byl ke konci týdne opravdu hodně unavený z práce, tak byli mnohdy jedinými, kdo mě dokázal nakopnout. Vítejte v domě vyšinutých duší!



Máte rádi GODFLESH, JESU, THE NIHILIST FRONT, DISEMBOWELMENT, INVERLOCH, SCORN, LURK, NEUROSIS a je vaše mysl otevřená hudebnímu chaosu? Potom si novinku "Cloak of Skies" určitě užijete jako já. Po chodbách opuštěného psychiatrického oddělení se toulají krvelační duchové bývalých pacientů. Hlavní protagonista a chovanec Honkey Head řve do mikrofonu s výrazem raněného zvířete, ostatní mu asistují, jako by měli každou chvíli podstoupit trepanaci svých lebek. Takováto hudba se nemá popisovat, měla by se užívat, pouštět žilou všem zabedněncům a nabízet jako hlavní chod v nejlepším vysílacím čase v komerčních televizích. DRUG HONKEY vám rozkopou vaše nechutné obličeje, svážou vám duše do kozelce a vytrhají nehty i s kousky masa. Šílenství! Skvěle!


sumarizace:

Zažili jste někdy tsunami? Že ne? Tak si pusťte novou desku "Cloak of Skies". Nějak nechápu, kde se v téhle kapele bere tolik energie. Novinka je totiž jedním slovem vynikající. Už dlouho jsem neslyšel nahrávku, která by mě přišpendlila rovnou na zeď. Američané DRUG HONKEY hrají sice pořád stejně, ale na novince jsou ještě šílenější, hlasitější, zběsilejší než dřív. Jeden skvělý masakr střídá druhý, vy sedíte s pusou dokořán a nakonec máte sto chutí rozmlátit nábytek ve svém pokoji. Kombinace doomu, deathu a špíny mi připomíná srážku s náklaďákem plným hnisu. Tohle je úder kladivem přímo do vašich mozků! Absolutní smršť! Dost bylo řečí, jdu raději pařit! Album, které vám vytrhá zuby i s kořeny! Excelentní záležitost!

Asphyx says:

Have you ever seen a tsunami, haven't you? So plax the new album "Cloak of Skies". I can't understand where this band takes so much energy. The news is in fact  excellent. I haven't heard such a record for a long time that  pinned me down directly to the wall. The Americans DRUG HONKEY play always the same, but on the new album they are even crazier, louder, more furious than before. One great massacre after another, you sit open-mouthed, and at the end you want to smash the furniture in your room. The combination of doom, death metal and dirt reminds me of a crash with a truck full of pus. This is a hammer blowing directly into your brains! Absolute whirlwind! Words enought, I'm going to party! The album, which will pull out your teeth with the roots! Excellent stuff!


Track list:

1. Pool of Failure (5:44)
2. Sickening Wasteoid (6:12)
3. Outlet of Hatred (6:48)
4. (It’s Not) The Way (6:36)
5. The Oblivion of an Opiate Nod (10:00) (Ft. Bruce Lamont of YAKUZA, CORRECTIONS HOUSE)
6. Cloak of Skies (8:11)
7. Pool of Failure (Remix by Justin K. Broadrick of GODFLESH, JESU remix) (6:29)

Line up:
Paul Gillis (Honkey Head) - Vocals, synths, samples, fx
Adam Smith (BH Honkey) -Drums
Gabe Grosso (Hobbs) - Guitar
Ian Brown (Brown Honkey) - Bass


Share this games :

TWITTER