DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 24. dubna 2017

Home » » Recenze/review - ECTOPLASMA - Skeletal Lifeforms (2016)

Recenze/review - ECTOPLASMA - Skeletal Lifeforms (2016)


ECTOPLASMA - Skeletal Lifeforms
EP 2016, Metal Throne Productions

Měl jsem na tom místě už dlouho divný pocit. Uprostřed mýtiny v hlubokých lesích, kam jsem chodil na svých dlouhých procházkách. Jakoby začala zem pod mýma nohama bublat, přesypávat se a měnit. Následovala z ničeho nic vystrčená kostnatá ruka a skřek beroucí mi dech. Probudila se první zombie, aby zvěstovala příchod zla na zem.

Řečtí old school death metaloví válečníci ECTOPLASMA se inspirovali u starých dobrých AUTOPSY, BENEDICTION, ASPHYX, PESTILENCE, ale i GRAVE, NIHILIST. Kombinace švédského odéru smrti a evropského hnijícího podzemí. Výsledkem je loňské EP "Skeletal Lifeforms", otevírající vrata do samotného pekla. Cítíte ten chlad? Tu zkaženou energii?



"Skeletal Lifeforms" je noční můrou, tancem zběsilých zombie, nihilismem, převlečeným za hudbu. Pálí mě oči, motá se hlava a už mi jdou zase po krku. Tančíme nekonečný tanec určený k vyvolávání temných sil. Kosti nám chřestí, v jednoduchosti je pořád ta pradávná síla poctivého a reálného death metalu. Rouhám se bohům, plivu na hroby všech nemrtvých. Tohle je underground, který budu vyznávat do konce svých nebohých dní. ECTOPLASMA jsou poctivci, kteří nenechali nic náhodě. Jsou odhodlaní, přesvědčiví, prašiví a šílení, jako smrt v pekelných plamenech. Krutá deska, plná popraskaných lebek! Velmi dobře! 


sumarizace:

Máte rádi starý, morbidní a prašivý death metal? Navštěvujete s chutí old school death metalové koncerty a je vám milejší ostrý riff, před moderní a technickou smrtí? Tak potom jsou pro vás ECTOPLASMA jako stvoření. Jejich novinka sice rozhodně nepřináší nic nového, ale předkládá nám staré pořádky v death metalu takovým způsobem, že budete doslova uhranuti. Odkazy starých poctivých kapel, chorobný hlas, obrovské nasazení a zběsilost. Tohle všechno mě při novince "Skeletal Lifeforms" napadá. Procházíme se spolu s kapelou po starém pohřebišti, vyzvedáváme z hrobů alba z devadesátých let a přidáváme lehce modernější zvuk. Při poslechu je smrt tak blízko! Tančíme na hrobech s těmi nejkrásnějšími zombie. Old school death metal, který je prašivý, jako víko od staré rakve! Velmi dobře!



Asphyx says:

Do you like an old, morbid and manger death metal? Do you like to go to old school death metal concerts and you like more a sharp riff than a modern and technical death? The ECTOPLASMA are here for you. This new album doesn´t make something original, however it brings us the old manners of death metal in a way you would love. Links to an old faithful bands, sick voice, a huge drive and furiousness. This is what I think about while listening the "Skeletal Lifeforms". We are walking in an old graveyard and we are picking up albums from the 90th from graves and we adding some more modern sounds. While listening to this album death is near! We are dancing on graves with the most beautiful zombies. An old school death metal which is manger like a lid of an old coffin! Very good!

Tracklist:
1. Human Taxidermy
2. Skeletal Lifeforms
3. Slain Meat for the Beast
4. Awakened in the Coffin
5. Towards the Shrouded Infinity (DEMIGOD)

band:
George Wolf - Rhythm & Bass Guitars
Giannis Grim - Vocals & Drums

https://ectoplasma187.bandcamp.com/album/skeletal-lifeforms

http://www.repulsiveecho.com/releases/skeletal-lifeforms-ep/
https://www.facebook.com/Ectoplasma-1579524392276613/
Share this games :

TWITTER