DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 17. dubna 2017

Home » » Recenze/review - ENSNARED - Dysangelium (2017)

Recenze/review - ENSNARED - Dysangelium (2017)


ENSNARED - Dysangelium
CD 2017, Invictus Productions / Dark Descent


Nejdříve musíte zkřížit dvě stehenní kosti a položit je pod lebku. Kolem nakreslit pentagram a další symboly temných sil. Dívku doporučuji pro obřad mladší, odvážnou a nebojící se bolesti. Spojení s oním světem nebývá mnohdy příjemné. Máte všechno? Tak teď už stačí jen zapálit svíce a zahalit tváře do kápí.


Čtveřice bezvěrců ze Švédska se spojila v jeden rouhačský spolek a dala mu jméno ENSNARED. Po několika černých mších, po mnoha hodinách v podzemních kobkách vzniklo jejich nové album "Dysangelium". Jasná, přímá a ostrá odpověď na pokrytectví všech kněží. Jděte a spalte všechny knihy, které lidem vymývají mozek! Uspořádejte okultní seanci a konečně pohlédněte do tváře pravdě. Jediné jistotě. Smrti.



"Dysangelium" kolem mě utíká, mění se, drásá mě death metalem ve stylu VORUM, NECROVORE, MORBUS CHRON, NECROVATION, TRIBULATION, DEGIAL. ENSNARED hrají starý smrtící kov, ale jsou zároveň bestiemi, které se snaží přinést něco nového do záhrobí. Řezající vokál, "nepříjemné" riffy, nepřátelský zvuk. Tohle všechno dělá z alba zajímavou hnisající krmi, která nemůže nechat v klidu žádného obdivovatele dlouhých okultních seancí. Vždyť tajemno i odvrácená tvář lidské mysli jsou tak přitažlivé. Jděte, poklekněte před oltář, narazte na kůl kozlí hlavu, skropte tělo nevinných černou krví. Pak, v jiné dimenzi, potkáte všechny rohaté a také recenzovanou desku. Znázorněn je dnešní svět, v celé své ošklivosti. Pouštím si znovu CD a ztrácím se v temnotě. Skvělé album!


sumarizace:

ENSNARED nám opět předčítají z nesmrtelné knihy mrtvých. Jejich death metal je starý, prašivý, zákeřný, ošklivý, nechutný a zlý. Jako lidstvo samo. Jakoby na povrch vylézaly všechny špatné vlastnosti. Všemu dodává tu správnou starou patinu skvělý zvuk, plesnivé nápady a nekonečná atmosféra záhrobí. Než začnete album poslouchat, obraťte všechny kříže směrem dolů, obětujte kozla a nakreslete na zem pentagram. Nahrávka má neskutečnou sílu, energii a temnou auru. Při poslechu budete několikrát ukřižováni a obětováni samotnému zlu. "Dysangelium" je jako zrcadlo, ve kterém uvidíte jen samé černé tváře. Jde až někam na samou podstatu death metalu. Zapalte ohně! Pandořina skříňka byla opět otevřena a na světlo Boží byly vypuštěny ty nejhorší choroby. ENSNARED nejsou snad ani z tohoto světa. Přinášejí nám hudbu nahranou v samotném záhrobí. Smrtící kov, který připomíná rozkládající se mršinu! Vynikající old school death metalová deska!

Asphyx says:

ENSNARED reads us the book of deaths again. Their death metal is old, scabrous, cruel, ugly, disgusting and evil. The same as mankind is. It feels like every wrong quality of people worm up from underground. This album has a great sound, mouldy ideas and infinite atmosphere of the beyond which gives the old good patina to it. Before listening to this album turn all crosses upside down, sacrifice a goat and draw a pentagram on the floor. This record has an incredible power, energy and dark aura. During these songs you will be crucified many times and you will be sacrificed to the Hell itself. The "Dysangelium" is like a mirror which reflects all the black faces. This goes to the essence of death metal. Light up fire! The Pandora´s box has been opened again and the worst illnesses have been spread in the world. ENSNARED could not be from this world, it´s just not possible. They bring us music which is played in the death kingdom. Death metal which reminds decaying carcase! An amazing old school death metal album!

Share this games :

TWITTER