DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 29. května 2017

Home » » Recenze/review - ANTICHRIST - Sinful Birth (2017)

Recenze/review - ANTICHRIST - Sinful Birth (2017)


ANTICHRIST - Sinful Birth
CD 2017, I Hate Records

Vrazili jsme dovnitř starého kostela. Kněze jsme zavřeli do katakomby a na oltáři vyskládali několik bas piva. Holky tančily s obrácenými kříži na holých prsou, někdo znečistil svěcenou vodu a na mosh-pit pod kazatelnou nezapomeneme do konce svých dní. Všude se vznáší skandované "Antichrist, Antichrist, Antichrist...!"

Máte rádi alba jako DESTRUCTION - "Sentence of Death", KREATOR - "Pleasure to Kill", SLAYER - "Hell Awaits", první desky od BATHORY, od POSESSED a VENOM? Rádi uléháte do rakví se sluchátky v nichž vám zní PROTECTOR? Jestli jste alespoň jednou odpověděli ano, tak potom by se vám mohli líbit i šílení thrashoví maniaci ANTICHRIST. Tohle je prašivina, usazená v našich černých duších!




"Sinful Birth" je takovým dárkem pro všechny fanoušky starých poctivých časů. Už jen ten zvuk, doslova prolezlý rzí, špínou a odhodláním. Je to jako hledání v zaprášených kazetách. Sází se zde na uvěřitelnost, na šílenství, na morbidní náladu čerstvě otevřených hrobů. Takhle nějak si představuji pravý, nefalšovaný undergroundový thrash metal. Připadám si, jako bych se probudil zpátky v přelomu osmdesátých a devadesátých let. Svět je ještě v pořádku a pořádný metal musí hlavně kopat. ANTICHRIST se s tím rozhodně nemazlí a obstojí ve všech mých bodech obhajoby. Máte chuť na morek z polorozpadlých kostí? Tak rozhodně neváhejte! Dodají vám sílu. Vezmeme pár kamarádů a je už jen na nás, který kostel navštívíme! ANTICHRIST rules!


sumarizace:

"Sinful Birth" je krásně plesnivým old school thrash metalovým vzorkem. Album jsem si pustil poprvé a hned mě rozsekalo na malé kousky. Tady se hraje sice postaru, ale s neskutečnou energií a silou. CD je hodně návykovou záležitostí. Zažili jste někdy úraz elektrickým proudem? Že ne? Tak si pusťte novinku ANTICHRIST a budete překvapeni, kolik dobrých nápadů na albu je. Jednotlivé skladby jsou propracované, mají velký feeling a kopou jako splašený kůň. Tohle je kult pro všechny thrashové maniaky! ANTICHRIST nahráli album, které vás smete jako tsunami. Maniaci ze Švédska přednášejí ze starých thrashových knih a dělají to skvěle a s grácií! A ten hlas, to je motorová pila, přátelé! Absolutní old school thrashové inferno! Nahrávka, která řeže jako rezavý nůž! Skvěle!

Asphyx says:

"Sinful Birth" is nice moldy old school thrash metal sample. When I was listening to the album for the first time, I was cut into small pieces right. Here is played in the old way, but with incredible energy and strength. The CD is very addictive stuff. Have you ever experienced an electric shock? Haven’t you? So listen to the news of ANTICHRIST, and you'll be surprised how many good ideas are there.  Individual tracks are sophisticated, have a great feeling and kick like a runaway horse. This is a cult for all thrash maniacs! ANTICHRIST recorded an album, which will  sweep you away like a tsunami. Maniacs from Sweden  recite from old thrash books and do it well and with grace! And the voice,  this is  a chainsaw, men! Absolute old school thrash inferno! The recording that cuts like a rusty knife! Great! 

TRACKLIST
1. Instruments of Sadism (intro)  (1:12)
2. Savage Mutilations  (5:21)
3. The Entity  (4:28)
4. Under the cross  (3:43)
5. The Black Pharaoh  (5:53)
6. Sinful Birth  (4:55)
7. Burned Beyond Recognition  (5:41)
8. Chernobyl 1986  (10:04)
9. Fall of the Temple of Solomon  (4:06)


LINE-UP
S. Nilsson - Drums
G. Forslund - Guitar

A. Sunesson - Vocals
F. Runesson - Guitar
L. Henningsson - Bass
 

https://www.facebook.com/Antichrist-Swe-194267540607866
http://www.ihate.se
Share this games :

TWITTER