DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 3. června 2017

Home » » Recenze/review - MINDFUCK - The Mass Religious Sickness (2016)

Recenze/review - MINDFUCK - The Mass Religious Sickness (2016)


MINDFUCK - The Mass Religious Sickness
CD 2016, vlastní vydání

Hey bastards! Dnes bych vám rád představil death grindovou smečku MINDFUCK z daleké Kolumbie. Kapela, založená v roce 2010 má na svém kontě zatím pouze dnes recenzovanou desku "The Mass Religious Sickness". Ta je doslova narvaná pravým nefalšovaným staroškolským odhodláním, syrovostí, ošklivostí a špínou. Nic pro slabé povahy, nic pro pro fanoušky současných uhlazených skupin. Tohle je návštěva hudebního sado maso salónu, odkud budete odcházet seřezaní krutým práskáním riffujicích kytar, nelidského řevu a vaše hlava bude vymlácena jako čerstvé obilí.



"The Mass Religious Sickness" je někdy příliš monotónním albem, ale troufám si tvrdit, že jeho síla vynikne hlavně naživo. Staré postupy, melodie vytažené odněkud z prašivých hrobů, ale hlavně tlak, energie, síla, nenávist k čemukoliv lidskému. To jsou MINDFUCK. Kapela, jejíž tvorba mě přesvědčila díky své oddanosti undergroundu, nadšením a rouháním. Vyzvěte k tanci všechny krásně mokvající zombie! Tohle je mosh-pit v podsvětí, jednoduchý zásek sekyrou do vaší hlavy. Nic převratného, ale já mám podobné plesnivé nahrávky rád. Ocitáme se tak před klasickým problémem! Berte a nebo nechte být! Death grind zahraný sice ne dokonale, ale zato srdcem!



sumarizace:

Hey bastards! Kolumbijská death grindová mašina MINDFUCK je zde se svým albem "The Mass Religious Sickness"! Je až po okraj narvané těmi nejkrutějšími melodiemi a působí jako dlouhá, bolestivá smrt na opuštěných jatkách. Nahrávka se opravdu povedla. Pánové na ní kombinují to nejlepší, co kdy bylo v deathu a grindu nahráno. Tohle album je syrové jako srážka s náklaďákem plným shnilých kostí, masa a utrpení. Novinka je doslova povinností pro všechny fanoušky surového zvuku, morbidního vokálu a riffů, které vás rozsekají na malé kousky. "The Mass Religious Sickness" vám vyřízne srdce z těla a přibije jej na dveře od pitevny! Takhle si představuji hudbu, která bude znít při konci lidské civilizace. MINDFUCK jsou v dobré formě a tak vám mohu jejich loňský počin jen a jen doporučit! Death grindová exhumace lidské mysli! Morbidní album!



Asphyx says:

Hey bastards! The Columbian death grind machine MINDFUCK is here with album "The Mass Religious Sickness". It is full to the brim of the most cruel tunes and it is like the long, painfull death on the deserted abattoir. The recording has succeeded. The men connect the best what was played in grind and death. This album is raw like crash with a lorry full of rotten bones, flesh and suffering. The news is duty for all fans of raw sound, morbid vocals and riffs that cut you into small pieces. "The Mass Religious Sickness" cuts out your heart and nails it on the door of autopsy room! This is how I imagine the music playing at the end of human civilization. MINDFUCK are in their good form and I can their act only recommend. Death grind exhumation of human mind! Morbid album!


tracklist:
1. Intro
2. Beneath the Skin
3. Human Nature
4. Brain Maze
5. The Mass Religious Sickness
6. Mental Collapse
7. Rage and Worms
8. Social Cannibalism
9. Grotesque Perversion
10. Infertile Minds
11. Naturaleza Humana


Share this games :

TWITTER