DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 5. července 2017

Home » » Recenze/review - ABUSE - Nothing Is Safe (2017)

Recenze/review - ABUSE - Nothing Is Safe (2017)


ABUSE - Nothing Is Safe 
CD 2017, Comatose Music

Řekla mi, že bude jednou ráda, když si s ní užiju i po její smrti. Odmítal jsem, chtělo se mi zvracet, ale když ona byla tak krásná, když přede mnou ležela s proříznutými tepnami. 

Úchylnosti celého světa jakoby se na nové desce kanadských ABUSE spojili v jeden tepající celek. Nechutné propojení brutal death metalu, grindu, zkažené krve a smrti musí dělat dobře snad každému, kdo má rád jednodušší, ale o to víc natlakovaný brutální kov. Jedná se přesně o ten druh morbidních melodií, které nelze nemilovat. Budete se ošklíbat hnusem, když si budete pročítat texty, znechuceně odvrátíte tvář před některými melodiemi. Jenže přátelé, i popis zvráceností může uvolňovat zlé emoce. ABUSE jsou toho jasným důkazem.



Na "Nothing Is Safe" se sází na primitivní riffy, na násilí ve skladbách, na popis těch nejhnusnějších věcí, které se kolem nás dějí. Včera zase někdo zmlátil prostitutku u vás vedle v ulici. O vraždách v jedné čtvrti ani nemluvím a domácí násilí je jen třešničkou na celém tomhle pošahaném světě. ABUSE se vás pokusí znásilnit svoji hudbou, proniknout do vaší hlavy, rozmlátit tam všechno dobré, co tam ještě zůstalo. Je jen na vás, zda na jejich hru přistoupíte. Já mám na tuhle desku někdy velkou náladu (pátek odpoledne po práci), ale poměrně často se přistihnu, že mi přijde až příliš monotónní, stereotypní a stále se dokola opakující. Užívám si ji, ale musím mít opravdu chuť na krev. Ošklivý brutální death metal, který připomíná atmosféru místa, kde se stal násilný čin. Dobré album.


sumarizace:

ABUSE nahráli přesně ten kousek zahnívajícího masa, který by neměl chybět ve sbírce každého pravověrného death/grindera. Zakládám album na čestné místo ve své sbírce a užívám si ten hnilobný puch. Hutné kytarové výjezdy, zabijácké bicí a všude kolem vznášející odér márnice. Řekněte mi na rovinu, co si víc může fanoušek kapely přát? Otevřete hroby, exhumujte mrtvé a slyšte slova pekelná! Při poslechu si přijdu jako by se mě někdo snažil stáhnout z kůže zaživa. Na albu by mělo být napsáno upozornění, že může způsobovat šílenství. Vítejte na té nejkrutější pitvě. Death grindová legenda se vrátila v plné síle a všem ukázala, jak se má správně dělat masakr. Skvělé, velmi naléhavé a natlakované album! 


Asphyx says:

ABUSE recorded a putrescent piece of flesh which should be in every collection of the real death/grind fan. This album has a special place in my collection and I enjoy the purid smell. Solid guitar departures, killing drums and all around is the smell of charnel house.  Honestly, does a fan of a band need anything else? Open the graves, exhume corpses and listen the words of the hell. I feel like someone is trying to hide me alive. It should have a sign on the cover that says “may cause mental damage”. Welcome to the worst dissection ever. The death grind legend is back and full of strength and it showed us how the best massacre is done. Great, very acute and pressurized album.

Tracklist:
01. "Fuck Me or I'll Kill Us Both"
02. Gibbeted
03. She Never Knew What Hit Her
04. Pwned
05. "I'm So Horny...
06. ...Nothing Is Safe"
07. Unsafeword
08. Swine
09. Snake
10. Bitchkabob

band:
Offal Consumer Singing & Wet Dreaming and Big Pimp Guitars & Riffables and The Worst Person Ever Bassing and
Lord Marco Drumming plus all of us just plain being malevolent, cheeky fucks, constantly. Hey Babe. Why you frowning so much?

Share this games :

TWITTER