DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 18. července 2017

Home » » Recenze/review - PIG'S BLOOD - Pig's Blood (2017)

Recenze/review - PIG'S BLOOD - Pig's Blood (2017)


PIG'S BLOOD - Pig's Blood
CD 2017, Godz Ov War Productions

Povolali nás do zbraně, abych bojovali proti samotnému nebi. Už se na ten chaos, který všichni svatí dopustili, nedalo koukat. Vzali jsme do rukou rozžhavený kov, louče s ohněm a spálili jsme vše na popel. Konečně svět zahalila temnota.

Američtí PIG'S BLOOD přistupují ke své nečisté práci s neuvěřitelnou bestialitou. Na své nové, stejnojmenné desce/prvotině kombinují v prašivém poměru death a black metal. Navíc přidávají nahrubo nasekané ostatky nevěřících a asi tak tunu nenávisti. Rouháme se spolu proti všem bohům, strháváme všechny ty směšně modly. Zbude po nás jen zničená země a šílenství.



"Pig's Blood" je albem, které je hodně těžko stravitelné, chvílemi lehce monotónní a zvukově nečisté, jako duše masových vrahů. Pohybujeme se v undergroundu, kde neplatí žádná pravidla. Sází se spíše na uvěřitelnost, dravost, krutost, zběsilost. Proti provedení, zvuku, ani nápadům nemám žádných námitek. Jen si říkám, že obyčejný strávník asi spláče nad výdělkem. Tohle album je totiž pro otrlé, pro maniaky, kteří se rádi přehrabují ve zbytcích, co zůstaly po porcování mrtvých těl. Z nahrávky doslova sálá okultní atmosféra. Podobná hudba se musí poslouchat s černou hnilobou v srdci. Jakoby nás kapela vybízela, abychom zapálili obrácené kříže a konečně povolali z podzemí veškeré zlo. Vždyť přetvářky už bylo dost. Black death metalové album, u kterého vám uhnijí ruce strachem.


sumarizace:

Vítejte v pekle! "Pig's Blood" je albem, které v něm bylo nahráno. Je ošklivé, zlé, nechutné a je z něj cítit záhrobí na sto metrů. Vezměte několik tun nihilismu, rozdrťte ho kladivem a přidejte tmu. Doplňte špinavé melodie, vokál připomínající právě probuzené monstrum a potom získáte nějakou představu o tom, kdo jsou PIG'S BLOOD. Tahle nechutná kreatura nám letos přináší svoje první dlouhohrající album. Je plné starého black death metalu, který musí dělat dobře snad každému fanouškovi Hádovy říše. Nad skladbami se vznáší plesnivá nálada dávných časů. Nahrávka, kterou je vhodné pouštět na okultních seancích. Pokud máte chuť na výlet do podzemí, buďte vítáni. Jen upozorňuji, že není cesty zpět! Reálný black death metal, který je ryzí jako samotné zlo! Hodně krutá deska!

Asphyx says:


Welcome in hell! "Pig's Blood" is an album that was recorded there. It is ugly, evil, disgusting, and the beyond is smelt from hundred meters. Take a few tons of nihilism, smash it with a hammer and then add the darkness. Fill dirty melodies, vocals reminding awakened monster and then you get some idea, who is PIG'S BLOOD. This disgusting creature brings us its first full-length album. It is full of old black death metal that can do well perhaps to every fan of Hades. Above the tracks there is moldy mood of the past floating. Good opportunities for playing of this recording are the occult seances. If you fancy a trip to the underground, welcome. Just caution, there is no way back! Real black death metal, that is  pure as evil! Very cruel album!

Tracklisting:

01.Misanthrope Absolute
02.Iron Justice

03.Taste the Fucking Poison

04.Torches of War and Retribution
05.Rats (This World is a Sewer)
06.Death March Insanity
07.The Age of Endless War
08.First Step in Making Things Right
09.Deniers of the Root
10.There Will Be No Law


Share this games :

TWITTER