DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 23. listopadu 2017

Home » » Recenze/review - PERKULATORY - Chronic Caffeine Dependence (2017)

Recenze/review - PERKULATORY - Chronic Caffeine Dependence (2017)


PERKULATORY - Chronic Caffeine Dependence
CD 2017, vlastní vydání

Nepořádali jsme protesty, nepřivazovali se řetězem k vratům. Jen jsme stáli a pozorovali, jak ničí naší překrásnou oázu smrti. Starodávný hřbitov, s křížem uprostřed, malou márnicí a pečlivě udržovanými hroby. Teď tu jezdí bagry a ničí všechny naše vzpomínky. Svět už nebude nikdy jako dřív. 

Ještě než se tak stane, tak strávím posledních pár nocí mezi hřbitovními zdmi. Mám rád starý švédský death metal a ten mi zde bude hrát po celou dobu. Přidám pořádně volume a budu se houpat s rýčem v ruce do rytmu PERKULATORY. Švédské smečky, která uchopila hudbu svých předků velmi dobrým způsobem. Pokud rádi kopete hroby za zvuku třeba takových ENTOMBED, DISMEMBER, GRAVE, ale i třeba GOD DETHRONED, budete určitě spokojeni jako já.



PERKULATORY dnes již samozřejmě hrají muziku spíše pro pamětníky, pro všechny nemrtvé i ty fanoušky, kteří ještě hledají v death metalu alespoň nějaké melodie, chlad a prašivinu dávno nevětraných hrobů. Je to nářez, ale rozumně pojatý, se zapamatovatelnými motivy i drtivým účinkem. Z "Chronic Caffeine Dependence" je cítit nadšení a touha se také u metalu bavit. Což jsou věci, na které se poslední roky tak trošku zapomíná. PERKULATORY na to jdou zkrátka přes humor, kafe a death metal. Základem je ale solidní švédský masakrující death metal. Ještě než nám náš hřbitov vybetonují a postaví zde padesátý supermarket ve městě, tak si to pořádně užijeme, co říkáte? Já rozhodně. Velmi dobré album!


sumarizace:

První album PERKULATORY je velmi dobrou poctou švédskému death metalu. Songy byly složeny s nadšením a hnilobou v srdci. Staré hroby jsou opět otevřeny, kříže obráceny směrem dolů a exhumovány staré death metalové postupy. Novinka byla zahrána ve stínu rozpadlých náhrobků s maniakálním nadšením. Kosti zase praskají, lebky se smějí do tmy a já si užívám old school death metal toho nejryzejšího provedení. Líbí se vám na hudbě poctivost, opravdovost a reálný základ? Milujete zvuk a pořádky devadesátých let? Potom jste zde správně. Album má velký drive i feeling. Víka od rakví opět praskají! Tohle CD je nutností pro každého poctivého fanouška. Švédský death metal, který připomíná seknutí sekerou přímo do vaší hlavy! Skvělá severská záležitost!

Asphyx says:

The first album of PERKULATORY is a very good  tribute to the Swedish death metal. The songs were composed with ardour and rot in the heart. Old graves are opened again, the Cross is turned downwards and the old death metal methods are exhumed. The news was played in the shadow of broken tombstones with manic enthusiasm. Bones are cracking again, skulls are laughing in the darkness, and I'm enjoying the old school death metal of purest version. Do you like the music of honesty, sincerity and a real basis? Do you like the sound and the orders of the nineties? Then you are right. The album has great drive and feeling. Lids from the coffins are bursting again! This CD is a must for every honest fan. Swedish death metal, that resembles a chop with an axe directly into your head! Great Nordic thing!

tracklist:
1. Scalding Coffee Enema 03:17
2. Latte Art (With a Chainsaw) 02:21
3. Decafitated 02:52
4. Mocca Master 03:52
5. Pleasure of Percolation 03:08
6. Mincemeatalization 03:00
7. The Haunted Maxwell House Hotel 03:57

Share this games :

TWITTER