DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 28. února 2018

Home » » Recenze/review - HUMAN WASTE - Aesthetics of Disgust (2018)

Recenze/review - HUMAN WASTE - Aesthetics of Disgust (2018)


HUMAN WASTE - Aesthetics of Disgust
CD 2018, vlastní vydání

Setkání mé lebky a kladiva nedopadlo vůbec dobře. Řeči o naštípnuté kosti ani otřesu mozku jsem nevnímal. Co na tom, že mi z hlavy lezla šedé kůra mozková? O to přece vůbec nejde, když posloucháte dobrý klasický brutální death metal, tak jde vše ostatní stranou. Usadil jsem se do křesla, dal si na záda krvavý ručník a přidával postupně volume. Našli mě s úžasem ve tváři až po mnoha dnech. Hnijícího, rozkládajícího se, spokojeného.

Němečtí HUMAN WASTE jsou zde se svojí druhou dlouhohrající deskou v řadě, aby nás navždy strhli do domu plného šílenství. Dunivost riffů se zde potkává s nebývalou brutalitou a skvělým zvukem. Kývám se do rytmu, s do červena zbarvenou sekyrou. Jdeme na to!


Album "Aesthetics of Disgust" lze s klidem zařadit mezi velmi dobré počiny. Netřeba hned hořekovat nad tím, že není materiál vlastně ničím originální. Řekněte mi ale, kdo dneska objevuje něco nového? Osobně radši ocením dobré řemeslo, než se trápit u poslechu něčeho, co se ni nelíbí. HUMAN WASTE uchopili brutální death metal způsobem, který mi vyhovuje. Není to jen obyčejné mlácení slámy, ale skladby mají jasný cíl, myšlenku. Zároveň se celou deskou vznáší pochmurná a temná atmosféra, která dodává na morbiditě a uvěřitelnosti. Vůbec mi nevadí, že má lebka opět praská tlakem, vůbec se nedivím, že se mi riffy zadírají postupně pod kůži. Vždyť o tom pořádný brutální death metal vždy byl. Masakr! Zničující krvavá záležitost!


sumarizace:

Nové album HUMAN WASTE je nahrávkou, která je plná death metalového násilí. Je ranou mezi oči, nekompromisním materiálem, který vás rozdrtí. Kombinace krutých riffů, skvělého zvuku a obrovského tlaku dělá z novinky velmi bolestivou brutální death desku. Tohle je klasický, brutální death metal, který vám vymáchá obličej v kaluži plné krve. Žádné ústupky, žádný oddych. Jen kruté riffy, ostrý hlas a odpadající kusy vašeho těla. "Aesthetics of Disgust" řeže jako motorová pila, která nejde zastavit. Naporcovat, pověsit na háky a po odkapání zahodit na hromadu! Všichni fanoušci klasického brutálního death metalu by měli zbystřit svoji pozornost. V Německu byla uvařena hodně krvavá kaše. Nahrávka působí jako srážka s pořádně rozjetým vlakem. Doporučuji všem hudebním patologům, všem fanouškům smrtícího masakru. Brutální death metalové album, které zabíjí na potkání! Skvělá morbidní práce!


Asphyx says:


The new album by HUMAN WASTE is full of death metal violence. It´s a hit between eyes, uncompromising material which will smash you. This combination of cruel riffs, amazing sound and huge pressure makes this album a very hurtful brutal death album. This is a classic brutal death metal which will soak your face in a puddle of blood. No concessions, no rest. Just cruel riffs, sharp voice and falling pieces of your body. "Aesthetics of Disgust" cuts like a power saw which is impossible to turn off. Carve it, hang it on hooks and discard it on a cluster after draining. All of those fans of the classic brutal death metal should pay attention. There has been cooked a very bloody mash in the Germany. The album feels like a fast train accident. I would suggest it to all musical pathologists, all fans of death massacre. Brutal death metal album which kills everything, everywhere! Amazing morbid work!



tracklist:

1. Loose My Shit 
2. Systematic Depression 
3. The War on Truth 
4. Injected Hate 
5. Wer Früher stirbt ist länger tot 
6. 4th Kind 
7. Cause We Are Fucked 
8. Slamming the Door 
9. Ballern 
10. Agony Euphoria 
11. Exterminate the Purity

band:
David S.-Guitars
Nils K.-Guitars
Tobi L.-Bass
Ben R.-Drums
Jan G.-Vocals

Share this games :

TWITTER