DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 1. února 2018

Home » » Recenze/review - NO AMNESTY - Psychopathy (2017)

Recenze/review - NO AMNESTY - Psychopathy (2017)


NO AMNESTY - Psychopathy
CD 2017, Xtreem Music

for english please scroll down

Mám rád, když má hlava upadne v nekonečném headbangingu. Když mě kapela dokáže zvednout ze židle, přišpendlit mě svojí energií na stěnu, vytřít se mnou podlahu a ještě se u toho usmívám. Španělští thrasheři NO AMNESTY tohle všechno umí. Dokáží předat obrovské množství energie v několika skladbách. Jsou ostří, nekompromisní, přesto melodičtí a dobře poslouchatelní.



Pánové se nechali volně inspirovat třeba takovými METALLICA, HAVOK, OVERKILL, EXODUS, TESTAMENT, EVILE. Nijak sice nevybočují z jasně daných mantinelů, ale jejich hudba je velmi dobře vstřebatelná, užívám si ji a polykám ji s chutí. Líbí se mi mladické nadšení, rychlost, dobrý, řezající zvuk, ale hlavně melodie. Těch je na desce nebývalé množství, jsou zapamatovatelné a složené s jasným cílem - zničit vás, vymazat z povrchu zemského. Jasně, nejedná se o nic nového pod slunce, ale přátelé, já jsem na tomhle světě od toho, abych si užil dobrou muziku! NO AMNESTY mě svým prvním dlouhohrajícím albem přesvědčili, naklonili si mě na svoji stranu a donutili uspořádat doma soukromý mosh-pit. Jsou melodičtí, skladby jsou propracované a řežou tou správnou stranou nože. Nezbývá, než přidat pořádně volume doprava a pak už se jen oddávat muzice. Skvělé album pro všechny pravé thrashery!



Asphyx says:

I like when my head falls into the endless headbanging. When a band can get me out of my chair, pinch me on the wall with its energy, wipe a floor with me and I am still smiling. A Spanish thrash band NO AMNESTY can do all of this. They can give a great portion of energy in a few songs. They are sharp, uncompromising and at the same time melodic and easy to listen to.


Those gentlemen were freely inspired by bands like METALLICA, HAVOK, OVERKILL, EXODUS, TESTAMENT, EVILE. They do not really go beyond the clearly-defined boarders but their music is easily absorbed and I enjoy it and am glad to taste it. I like the young enthusiasm, speed, good and cutting sound but mostly the melodies. There are so many of them on the new album they are memorable and composed with a clear target – to destroy you, get you out of this world. Sure, it is nothing revolutionary but guys, I am here to enjoy great music! NO AMNESTY convinced me with their long-played album, they leaned me on their side and made me to organize a private mosh-pit. They are melodic, their songs are worked out and cut with the right side of the knife. There is nothing left rather than to turn up the volume and just enjoy the music. Great album for every real thrash fans!


Track list:
1. NOTLD
2. Among the Blind
3. Evil Priest
4. The Prophecy
5. Fight Below the Fire
6. Snake Eyes
7. Eternal Night
8. Toxic World
9. Time to Bleed


band:
Pol Esteban Sanchez - Batería
Jonathan Soler - Guitarra solista y coros
Xavi Rodriguez trabal - Guitarra ritmica y coros
Mija - Bajo
Albert - Voz

Share this games :

TWITTER