DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 6. února 2018

Home » » Recenze/review - TERATOMA - In The Inside Reborn The Flesh (2017)

Recenze/review - TERATOMA - In The Inside Reborn The Flesh (2017)


TERATOMA - In The Inside Reborn The Flesh
EP 2017, Immortal Souls productions

O takové bolesti jsem měl jen mlhavou představu. Ano, čítával jsem paměti morbidních vrahů, ale vlastní prožitek bývá jiný. Zavěšený na hácích, jako porcované zvíře. Stahován z kůže, pálen rozžhaveným železem. Mohou mě mučit, ponižovat, ale já zůstanu pevný ve svých názorech. 

Novinka španělských bastardů TERATOMA vás přenese na death grindová jatka, kde se na nějaké přemýšlení příliš nehraje. Hlavní je tlak, energie, špína a zohavená těla. Jedná se přesně o ten výmaz mozku, který jednou za čas všichni potřebujeme. Jeden hudební masakr střídá druhý. Nekompromisně, ostře, drtivě. Tak na nás Španělé útočí.



"In The Inside Reborn The Flesh" jsem si rval do hlavy s opravdovou chutí obzvlášť ve chvílích, kdy jsem byl znechucen z dnešního světa. Cítím z TERATOMA inspiraci CARCASS, NAPALM DEATH, EXHUMED, IMMOLATION, BOLT THROWER, INCANTATION. Vše sedí na svých místech, v jasně daných krvavých pozicích. Kapela sice nepřináší nic nového na pitevnu, ale jejich tvorba vás jednoduše přibije na zeď. O nic jiného nám všem nakonec stejně nejde. Španělé masakrují přesně tím způsobem, že se budete muset zapřít, abyste všechnu tu energii ustáli. Připomínají rozjetý vlak, uvolněnou lavinu, tsunami plné špíny a beznaděje. Death grindová nahrávka, která vás stáhne z kůže! Masakr!



sumarizace:

Hey bastards! Španělská death grindová mašina TERATOMA je zde se svým novým albem "In The Inside Reborn The Flesh"! Je až po okraj narvané těmi nejkrutějšími melodiemi a působí jako dlouhá, bolestivá smrt na opuštěných jatkách. Nahrávka se opravdu povedla. Pánové na ní kombinují to nejlepší, co kdy bylo v deathu a grindu nahráno. Tohle album je syrové jako srážka s náklaďákem plným shnilých kostí, masa a utrpení. Novinka je doslova povinností pro všechny fanoušky surového zvuku, morbidního vokálu a riffů, které vás rozsekají na malé kousky. "In The Inside Reborn The Flesh" vám vyřízne srdce z těla a přibije jej na dveře od pitevny! Takhle si představuji hudbu, která bude znít při konci lidské civilizace. TERATOMA jsou ve své vrcholné formě a tak vám mohu jejich letošní počin jen a jen doporučit! Death grindová exhumace lidské mysli! Skvělé album!


Asphyx says:

Hey bastards! The Spannish death grind machine TERATOMA is here with new album "In The Inside Reborn The Flesh". It is full to the brim of the most cruel tunes and it is like the long, painfull death on the deserted abattoir. The recording has succeeded. The men connect the best what was played in grind and death. This album is raw like crash with a lorry full of rotten bones, flesh and suffering. The news is duty for all fans of raw sound, morbid vocals and riffs that cut you into small pieces. "In The Inside Reborn The Flesh" cuts out your heart and nails it on the door of autopsy room! This is how I imagine the music playing at the end of human civilization. TERATOMA are in their top form and I can their act only recommend. Death grind exhumation of human mind! Great album!

band:
TITO- Vocals
JUANMA- Guitars
JUANJO- Guitars
SERGI- Drums
JOXE- Bass

https://www.facebook.com/teratomabdm/
http://www.immortalsouls.sk/
Share this games :

TWITTER