DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 5. března 2018

Home » » Recenze/review - GENOCIDE PACT - Order of Torment (2018)

Recenze/review - GENOCIDE PACT - Order of Torment (2018)


GENOCIDE PACT - Order of Torment
CD 2018, Relapse Records

for english please scroll down

Představte si, že vám někdo stojí okovanou botou na hrudníku. Nemůžete popadnout dech, praská vám v kostech a mozek brzy vylétne z hlavy. Prostoupí vás obrovský tlak, tíseň a strach. Myslí se pomalu prohání panika. Tak blízko smrti jste ještě nebyli. Ozve se hlasité křupnutí a je konec. Absolutní konec. Teď už následuje jen nicota.

Přesně takové pocity mám i z alba "Order of Torment".  Jedná se totiž o surovou smršť špinavého death metalu zahraného způsobem, že se vám u něj bude vařit krev v žilách. Nechutný, dunivý, klasický a zároveň temný jako rána na pitevně. Taková je smrt v podání GENOCIDE PACT.




"Order of Torment" je nahrávkou, na které se ctí death metalové tradice. Není ničím výjimečná, novátorská, ani objevná. Předkládaný smrtící kov je ale značně uvěřitelný, s takovou tou poctivou jiskrou uvnitř. Deska se velmi dobře poslouchá, fanoušci třeba takových CANNIBAL CORPSE, OBITUARY, DISMA, by mohli být spokojeni. Samozřejmě, dodán je modernější, více hlasitý a čitelnější zvuk. Přiznám se, že mě strhly hlavně morbidní nápady a energie, která je ve skladbách obsažena ve velkém množství. GENOCIDE PACT zkrátka válcují způsobem, jakým to mám nejraději. Drsně, syrově, bez příkras. Masakrující death metal ze staré školy, který vás přikove doslova na zeď. Velmi dobře!



Asphyx says:

Imagine that someone is standing on your chest wearing heavy metal shoes. You cannot breathe, your bones are cracking and the brain will soon jumped out of your head. There is a great pressure in your whole body, anxiety and fear. Panic is slowly dancing in the head. I have never been so close to death. I can hear a loud crack and that is it. An absolute end. Now there will only be nothingness.






Those are the feelings I have from the album “Order of Torment”. It is a raw ride of dirty death metal played so good that the blood in your veins will be boiling. Disgusting, booming, classic and at the same time dark as a morning on an autopsy room. This is the death played by GENOCIDE PACT

“Order of Torment” is an album which honours death metal traditions. It is not revolutionary, new or discovering. This death metal is very believable with honest sparkle in it. The album is easy to listen. I think that fans of bands like CANNIBAL CORPSE, OBITUARY, DISMA might like it. Of course, they add modern and louder and readable sound. I admit that I enjoy morbid ideas and the great amount of energy in the songs. GENOCIDE PACT damage me the way I like it. Roughly, raw and with no lies. Massacre death metal from the old school which will forge you on the wall, literally. Very good!


tracklist:

"Conquered And Disposed"
"Decimation Grid"
"Spawn Of Suffering"
"Pain Reprisal"
"Ascendancy Absolved"
"Structural Dissolution"
"Authoritarian Impulse"
"Blood Rejection"

band:
Tim- Guitar/Throat
Nolan- Bass
Connor- Drums

https://genocidepact.bandcamp.com/album/order-of-torment
https://www.facebook.com/genocidepact/
https://twitter.com/genocidepact
https://store.relapse.com/
Share this games :

TWITTER