DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 21. května 2018

Home » » Recenze/review - SPIRIT OF REBELLION - The Reign of Denial (2018)

Recenze/review - SPIRIT OF REBELLION - The Reign of Denial (2018)


SPIRIT OF REBELLION - The Reign of Denial
CD 2018, PRC Music

Kus masa, vyříznutého z tvého těla, se vznáší vzduchem. Na chvíli se zastaví ve stavu beztíže a pak sebou flákne na zem s hlasitým plácnutím. Koukáš na chybějící část boku a teprve až teď ti dochází hrozná bolest. Musíš trpět, abys došel osvícení. Pokud se ho tedy dožiješ. V mém chrámu bolesti se o tebe postarám, o to nemusíš mít strach.

Ano, novinka kanadských death metalistů SPIRIT OF REBELLION je hodně bolestivým albem plným toho nejkrutějšího smrtícího kovu. Postupy jak vytažené odněkud z opuštěných chodeb piteven. Inspirace starými klasiky, velmi dobrý zvuk a obal honosící se morbidní krásou. Tradice, odhodlání, smrt. Co si přát víc?



"The Reign of Denial" je sice albem, které nijak nevybočuje z desítky ostatních, ale přesto na mě má zcela devastující účinky. Rychlost a údernost je zde smíchána s temnotou a krutostí. Přesně v takovém poměru mi to dělá více než dobře. Můžeme spolu vést dlouhé diskuze o tom,  že zde už všechno bylo, ale přesto, pokud si sednu a pustím SPIRIT OF REBELLION pořádně nahlas, začne se mnou hudba po chvilce kroutit jako červi mrtvým tělem. To je pro mě známka kvality a dobrého poslechu. Hlavní je pak tlak a síla, které ze skladeb cítím. Nevím, jestli jste měli někdy něco s porcováním masa, ale pokud ne, tak to teď můžete zkusit. Kanaďané zkrátka umí a ihned si mě naklonili na svoji stranu. Poctivý death metal, který vás smete jako tsunami!


sumarizace:

SPIRIT OF REBELLION nám letos předkládají pořádně hnilobný náklad syrového masa. Death metal v jeho klasické podobě zde zní velmi chytlavě a napínavě. Tradiční riffy, surový zvuk, houpavý rytmus dělají z nahrávky pořádně krvavou hostinu. Vítejte na zakázaných jatkách. Mistři řezníci zvládají svoje řemeslo nadmíru dobře. Nečekejte nic převratného, ale dobrou práci, kterou pánové opravdu umí odvést. Po stěnách stéká krev, někdo zase přinesl motorovou pilu a všichni amatérští patologové se usmívají. Dneska mají svůj velký den. Hudba je vhodná pro pitevní sály, pro operace bez narkózy i pro všechny ty, kdo se rádi bojí u hororů. Skladby doslova mokvají, cáká z nich hnis a morbiditě se meze nekladou. Osobně jsem si tenhle syrový death metal užil dosytosti. Pokud máte rádi tradiční hodnoty ve smrtícím kovu, buďte vítáni. Dobrá a pořádně krvavá deska, která se opravdu povedla!


Asphyx says:

SPIRIT OF REBELLION gives us a very purid load of a raw meat this year. The death metal in its own classic form which sounds very catchy and dramatic. Traditional riffs, raw sound, swing rhythm makes those records very bloody dinner. Welcome to forbidden slaughterhouse. The mister butchers know very well how to do their job. Do not expect anything special or unusual, however this is a very good piece of work. There is a blood running down the walls, someone brought a chainsaw again and all of the amateur pathologists are smiling. Today is their big day. This music is great for a dissecting room, for operation without an anesthesia, for everyone who likes to be scared while watching horrors. These songs are weeping, there is a lot of septic and there are no boundaries in case of morbidity. I really enjoyed this raw death metal. If you like the traditional merits in death metal, you are welcome. Good and very bloody album which is very good!


Tracklist:
01. Sustained Terror
02. Undisclosed Doctrine
03. Leading to Nothing
04. In line, we trust
05. A crack in the logical order of things
06. Into the void
07. A shot in the Dark
08. Dans l'antre de la bГЄte
09. Fall like a Storm
10. An ocean of devoted Slaves


band:
Steeven Landry- Vocals/
JF Côté-Bass & Vocals/
JF Côté- Guit/
Nicolas Auclair- Guit/
Francis Marmen- Drum

Share this games :

TWITTER