DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 27. srpna 2018

Home » » Recenze/review - DISGUSTED GEIST - Reign of Enthrallment (2018)

Recenze/review - DISGUSTED GEIST - Reign of Enthrallment (2018)


DISGUSTED GEIST - Reign of Enthrallment
CD 2018, vlastní vydání

Musel jsem všechny okřiknout. Když jsem totiž otevřel dveře do podzemních katakomb, ozývalo se z nich podivné dunění. Nářek a skřehot. Bolestivé výkřiky plné utrpení. Vstupujeme dolů, po kamenných schodech s povlakem prachu. Po stěnách stéká zkažená voda smíchaná s černým bahnem. Hniloba, hnis, špína. Na stěnách visí ostatky těch, kteří padli na cestě strachem. Pokračujeme, až do poslední kobky, kde na hromadě kostí stojí death metalová kapela DISGUSTED GEIST. Dveře se za námi zabouchnou, ozve se ošklivý smích a my zůstaneme navěky v temnotě.

DISGUSTED GEIST jsou přesně tou kapelou, plnou špinavých bastardů, kterým musíte jejich tvorbu jednoduše věřit. Ve skladbách naleznete jen hnusný odér plný síry. Klasika, tradiční vykrádání hrobů, všudepřítomná smrt. Devadesátá léta opět ožívají (OBITUARY, ASPHYX, COFFINS, BLASPHERIAN, AUTOPSY, ROTTREVORE) plnou silou. Ostře a hlasitě.


Troufám si tvrdit, že pokud budete "Reign of Enthrallment" poslouchat s chutí, tak jen tak hrobníkovi z lopaty neutečete. V katakombách sice světlo asi nikdy neuvidíte, ale zase zažijete stavy blízké nekonečnému umírání. DISGUSTED GEIST jsou opravdoví, ryzí, reální a uvěřitelní. Jejich novinka je plná zkažené krve, prašiviny a exhumovaných těl rozdrcených na prach. Nic pro slabé povahy a milovníky čistých produkcí. Až půjdete pryč, zavřete za sebou dveře, ať se nám sem nedostane čistý vzduch! V podobný death metal věřím dlouhá léta. Je moc dobře, že se mi DISGUSTED GEIST dostali do rukou, jinak bych byl ochuzen o vskutku morbidní zážitky. Pánové mi narvali do krku chuchvalce roztrhaného zkaženého masa. Dusím se, v očích mám strach, ale umírám vždy s chutí. Tohle je opravdový masakr v márnici, album, u kterého budete mít děs v očích. Old school death metal forever! Inferno!



sumarizace:

Album maniaků DISGUSTED GEIST bylo nahráno v samotném pekle! Nálada celé nahrávky je neskutečně tíživá, jednotlivé riffy návykové a hlas přerovnává kosti v márnici. Natolik je mocný. Kapela působí jako vyslanci od Belzebuba. Od úst jim zní obrácené modlitby, v jejich přítomnosti je cítit síra. Jejich old school death metal je absolutně uvěřitelný, zahraný s totálním odhodláním. Staré postupy z devadesátých let minulého století znějí v jejich podání hodně uvěřitelně. Jsou jako nějaká zákeřná droga, která vám způsobí halucinace. Budou v nich ožívat staří duchové, nemrtví a ocitnete se v tom nejhlubším podzemí. Svět v záhrobí je těžký, smutný a zlý. Stejně jako novinka "Reign of Enthrallment". Připravte se! Zlo přichází. Reálný old school death metal s okultní náladou otevřených hrobů! Vynikající záležitost! Doporučuji!


Asphyx says:

The album by maniacs DISGUSTED GEIST was recorded in the Hell itself! The mood of this record is so heavy. Each riff is very addicting and the voice line up bones in mortuary. That is how powerful it is. This band feels like envoys of the Beelzebub. There are backwards prayers coming out of their mouths. You can smell the brimstone from their presence. Their old school death metal is absolutely believable. They play it with so much determination. Old techniques from the 90ths of the last century sounds so believable with their music. These guys are like some bad drug which makes you hallucinate. There will be old ghost and the undeads coming back to live and you will be in the Hades world itself. This world beyond is hard, sad and cruel. Just like the new album "Reign of Enthrallment". Prepare yourself! Evil is coming! The real old school death metal with an occult mood of open graves! Amazing thing! I have to recommend this! 

Tracklist:
1. Impure Altar (03:52)
2. Wallowing In Filth (03:56)
3. Manipulated Perception (02:52)
4. Reign Of Enthrallment (03:23)
5. Death Helix (04:39)
6. Let It Rot (05:52)

band:
Matt Rose - Guitar
Matt Stiles - Guitar
Jacob Tomis - Bass
Eric Liewald - Drums
Peter Tomis - Vocals

https://www.facebook.com/disgustedgeist/
https://disgustedgeist.bandcamp.com/album/reign-of-enthrallment
Share this games :

TWITTER