DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 9. srpna 2018

Home » » Recenze/review - INTO THE CAVE - Insulters of Jesus Christ (2018)

Recenze/review - INTO THE CAVE - Insulters of Jesus Christ (2018)


INTO THE CAVE - Insulters of Jesus Christ
CD 2018, Narcoleptica Productions

Vypadám jak pytel polámaných kostí. Žebra zaražená do plic, prsty zpřerážené, lebka pukající na několika místech. Sotva stojím na nohách, rty rozpraskané a krvavé strachem. Nevidím a neslyším, potácím se v temnotách. Dnešní noční setkání s vlastními démony pro mě nedopadlo vůbec dobře. Nevím, čím jsem je tolik rozzuřil? Poslechem death metalu? Nebo pokleknutím před svatyní v nedalekém kostele?

Sedávám často ve stínu, hned vedle náhrobku s mým jménem a přemýšlím. O lidech, o jejich bolestech, o hnilobě těl, o zlosti a nenávisti. Pokládám věnec na mramorovou desku a v hlavě mám tisíce otázek. Na některé mi dávají odpověď nihilističtí black death metalisté z Brazílie INTO THE CAVE. Kapela, u jejíž hudby uzříte tvář Satanovu. Nebo alespoň mě se to tak stalo. "Insulters of Jesus Christ" je velmi uvěřitelným, plesnivě znějícím albem, jdoucím až někam k základům stylu zvaného Smrt.



"Insulters of Jesus Christ" je deskou, která má náležitě morbidní a mokvající zvuk, spoustu nechutných nápadů, ale hlavně obrovskou porci uvěřitelnosti a opravdovosti. Věcí, kterých si na nahrávkách cením čím dál tím víc. Undergroundové vyznění celé záležitosti je takovým protipólem dobra. INTO THE CAVE svojí hudbou negují křesťanství takovým způsobem, že nakonec pokleknete před samotným Belzebubem a budete se třást o svůj prachbídný život. Pokud tedy máte chuť, pojďte se mnou a kapelou velebit temné síly, Satana. Mám pro podobný mix starého blacku, deathu a thrashe velkou slabost. Proto hodnotím nahrávku hodně vysoko. Nakonec proč ne, peklo nakonec stejně vždycky zvítězí! Blasfemie, masakr, krev, smrt! Skvělá záležitost! Devastace starých katakomb! Inferno! 



sumarizace:

INTO THE CAVE jsou jako zlo z dávných dob. Archivní black/death thrashové postupy, rezavý zvuk, touha zničit tenhle svět. Tohle všechno v jejich novince "Insulters of Jesus Christ" slyším. Album je určeno pro všechny hudební patrioty, pro milovníky starých časů. Hudba je to jednoduchá, zákeřná, ale má v sobě velkou sílu a energii. Berte a nebo nechte být. Dejte si pivo a nic neřešte! Na hromadě plesnivých kostí stojí brazilské komando INTO THE CAVE a snaží se nám vysvětlit, že peklo opravdu existuje. Věřím jim to! Black/thrash death metal, který je plesnivý jako stará rakev! Ďábelský rituál!



Asphyx says:

INTO THE CAVE are like some evil from ancient times. Archival black/death thrash methods, rusty sound, desire to destroy this world. These all I hear on their news "Insulters of Jesus Christ". The album is for all music patriots, for lovers of old times. The music is simple, insidious, but it has a big strength and energy. Take or let it be. Have a beer and don't sweat anything! There is standing the Brazil squad INTO THE CAVE on a pile of moldy bones and try to explain to us that the Hell really exists. I believe them! Black/thrash/death metal, that is musty like an old coffin! Diabolical ritual!


Tracklist:
01. Insulters of Jesus Christ 04:24
02. Pure Filth from the Grave 03:59
03. The Beyond 02:54
04. Scarlet Queen 02:50
05. To Devil a Daughter 03:25
06. Heretic 04:49
07. The Serpent Ring of Seth 03:16
08. Massacre Bestial 04:33
09. Vomiting Blasphemies 01:58
10. Dethronation of Christ 03:37

band:
A. Bestial Vomitor - Vocals
Bitch Hünter - Guitars
Dyd Bastard - Bass
Erick Fryer - Drums

Share this games :

TWITTER