DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 16. září 2018

Home » » Recenze/review - ASEPTIC - Murderous Obsessions (2018)

Recenze/review - ASEPTIC - Murderous Obsessions (2018)


ASEPTIC - Murderous Obsessions
CD 2018, vlastní vydání

Choroba jménem death metal mě prostupuje už takovou dobu, že jsem jí doslova prolezlý. Usínám k ránu, pokaždé v jiné rakvi. Ze hřbitova mě už jen tak někdo nedostane. Čekám na smrt, stejně jako všichni ostatní, jen s tím rozdílem, že mě je umožněno nahlédnout za oponu. Onen svět vydává jednou za čas další a další svědectví. Přitahuji tmu, mé modlitby jsou černé. Hledám další smečku, která ví, o čem je smrt.

Jsou jimi ASEPTIC z Kalifornie. Dvojice nihilistů, kteří se rozhodli, že budou velebit opuštěné hřbitovy. Jako prostředek si k tomu vzali starý, totálně špinavý a zastřený smrtící kov. Probudili chorobu z devadesátých let minulého století takovým způsobem, že mě opět začalo pálit srdce. Natolik ostrá jejich novinka je.



Deska "Murderous Obsessions" jakoby ležela dlouhá léta uložená v hlubokém hrobě. Letos byla exhumována, vypálena na CD a předhozena nám, bezbožným jedincům. Zvuk je poplatný době, stejně jako obal a nápady. Kapelu jsem si pro sebe objevil víceméně náhodou a o to víc jsem spokojený. Líbí se mi, že si na nic nehrají, jdou rovnou po hlavě na věc. Oškliví, zlí a rouhaví, jak jeptiška, která poprvé poznala, o čem je doopravdy sex. Totální underground, patřící na dlouhohrající kazetu. Inferno, zahrané s odhodláním a nadšením pro temné stránky lidské mysli. Jednou se mi zdálo, že jsem spadl z několika metrů na ostré čepele čerstvě nabroušených nožů. Vykrvácel jsem a teď tu navěky hniju a poslouchám "Murderous Obsessions". Bůh neexistuje, zbyla nám jen Smrt! Skvělé album toho nejopravdovějšího starého death metalu! 


sumarizace:

ASEPTIC a jejich novinka útočí na ty nejskrytější noční můry všech fanoušků old school death metalu. Album je odpovědí na všechny ozvěny ze záhrobí, které je možno vůbec slyšet. Klasický, plesnivý death metal se zde potkává s thrashem z osmdesátých let a na své si přijdou snad všichni milovníci hřbitovů. Obraťte všechny kříže, zapalte svíce, dnes se bude konat jedna velmi okultní seance. Vystupovat na ní budou death metalisté ASEPTIC. V Kalifornii moc dobře vědí, jak se dělá pravé a nefalšované smrtící řemeslo! "Murderous Obsessions" je plné špíny, pavučin i ozvěn ze starých rakví. Death metal je zde exhumovaný odněkud z devadesátých let a je krásnou vzpomínkou na časy, kde se ještě zabíjelo poctivě, rezavým nožem. Death metalová deska, která vás pokryje plesnivinou!


Asphyx says:

The new album by the ASEPTIC attacks the deepest nightmare of every single old school death metal fan. This album is the answer for all of the calls from the beyond you can hear. The classic, moldy death metal meets thrash of the 80s. And I think that every lover of graveyards is going to be satisfied. Turn down all the crosses, light up the candles because today the big occult séance is happening. There are going to be death metal guys ASEPTIC. They really know how to do the right deathful job in California. The album "Murderous Obsessions" is full of dirt, spider webs and echo from old coffins. The death metal is exhumed from the 90s and it is a beautiful flashback from the times when the killing was dinkum and was done by a carroty knife. This is the death metal album which covers you with a fungus!

Tracklist:
1. Consumed 02:08
2. Reocurring Thoughts 02:37
3. Watch You Convulse 03:06
4. Anatomized 01:46
5. Absence of Empathy 02:48
6. Beyond Recognition 02:10
7. The Chamber 02:11
8. Immersed in Boiling Liquid 03:10
9. Murderous Obsessions 01:50
10. Unbearable Agony 02:02
11. Seared and Lacerated 02:54
12. Incurable Insanity 02:02
13. Leaking Casket 02:42

band:
Philip C. - Guitar/Vox
Luis G. - Drums

Share this games :

TWITTER