DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 17. dubna 2019

Home » » Recenze/review - TRIUMVIR FOUL - Urine of Abomination (2019)

Recenze/review - TRIUMVIR FOUL - Urine of Abomination (2019)


TRIUMVIR FOUL - Urine of Abomination
EP 2019, Vrasubatlat / Invictus Productions

Rozkládající se mršina, vyceněné zuby, shnilé kousky masa, napadené červy. Nekonečný zápach, který tě probudí z letargie. Jak si zemřel a jak si žil? Umíráme v divných polohách, bez duše připomínáme jen pohozené loutky. Zaschlé kapky krve na kameni vedle by mohly vyprávět. Zrozeni v bolestech někteří z nás i útrpně odcházejí. Koloběh života a smrti, perpetuum mobile, které nelze zastavit.

Jako shnilá mršina působí i nové EP amerických TRIUMVIR FOUL, jedné z mnoha kapel šílenců Cadentibuse a Ad Infinita. Opět se jedná o zákeřně znějící death metal s chorobným zvukem a postupy, nad kterými obyčejným smrtelníkům zůstává rozum stát. Peklo vydalo další svědectví.


Pokud máte rádi nepřehledné riffy, masakrální bicí a prašivý vokál ve stylu TEITANBLOOD, AUTOPSY, NECROVORE, BLASPHEMY, ARCHGOAT, PROCLAMATION, PSEUDOGOD, tak neváhejte. Chybu rozhodně neuděláte. Osobně mám sice trošku problém s tím, jednotlivé kapely i desky odlišit od sebe, ale troufám si tvrdit, že ohledávačům mršin tohle rozhodně vadit nebude. Rádi se rochní v bažinách hnusu a špíny, submisivně přijímají další bolestivé skladby, aby pak spokojeni nad průplachem vlastního mozku stanuli před tváří Satanovou s tváří čistou a bez poskvrnky. Problém vidím také trošku v tom, že takhle dnes hraje v undergroundu spousta smeček. Inu, nevadí, netřeba spekulovat, podobná hudba se stejně nedá příliš popsat slovy. Lepší je ji nechat působit, vyzobat z chaosu to krvavé a spokojeně pak složit hlavu jako mrtvé tělo. "Urine of Abomination" je zkrátka dalším bezbožným zásekem i do vaší rakve. Nechte si chutnat! 



sumarizace: 

"Urine of Abomination" je albem, na kterém se potkává Satan s nenávistí. Nahrávka zní absolutně nihilisticky, riffy jsou ostré, zákeřné. TRIUMVIR FOUL moc dobře ví, jak má znít poctivé peklo! Na novince jsou zohaveny svaté ostatky a vyhlášena válka celému světu. Hroby se otvírají a ven vylézají vzteklé bestie. Tahle hudba by se měla hrát o půlnoci na opuštěných hřbitovech. Zlo zase jednou zvítězilo a zničilo vše živé. Totální blasfemický death metal! Ďábelské album! 

Asphyx says: 

"Urine of Abomination" is an album where Satan meets hate. The recording sounds absolutely nihilistic, riffs are sharp, insidious. TRIUMVIR FOUL knows well how honest the Hell should sound! On the new album there are holy relics disfiguring and there's the war on the whole world declaring. The tombs are opened and angry beast are coming out. This music should be played at midnight on abandoned cemeteries. The evil has once again triumphed and destroyed all living things. Total blasphemous death metal! Devilish album!


Tracklist:
01. Urine of Abomination I
02. Urine of Abomination II
03. Urine of Abomination III
04. Urine of Abomination IV

Share this games :

TWITTER