DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 10. ledna 2020

Home » » Recenze/review - AVSLUT - Tyranni (2019)

Recenze/review - AVSLUT - Tyranni (2019)


AVSLUT - Tyranni
CD 2019, Osmose Productions

for english please scroll down

Toulám se podzemím již mnoho let. Navštěvuji ty nejtemnější katakomby, ochutnávám jedy, které ostatní ani nepozřou. Vybírám si muziku, která je mému srdci vlastní, která mi koluje v krvi. Mám rád, když hrají kapely jasně, hlasitě a zřetelně. Co se týká black metalu, tak se mi nejvíc líbí ten starý, prašivý, chladný a klasický. Nové směry mě příliš nezajímají nebo spíše nudí. Vždycky si raději vykopu další hrob, než abych se nutil k poslechu něčeho, co mě nedrásá. Nová deska švédských AVSLUT je tradičním black metalových dílem, které obsahuje všechny potřebné atributy.

Je mocná, šílená, zastřená, tajemná a bolestivá. Kapela se nesnaží o žádnou progresi, pohybuje se v jasně vymezených mantinelech, přesto nenudí. Potkat opět starého dobrého kamaráda SATANA je velmi příjemné. 



"Tyranni" je deskou, která udělá velkou radost všem fanouškům kapel WATAIN, DISSECTION, EMPEROR, NORDJEVEL, VALKYRJA, TSJUDER, RAGNAROK. Líbit se bude také všem maniakům, kteří stále s chutí obracejí kříže směrem dolů a vzývají temné síly. Album má náležitě studený a prašivý zvuk, vokalista vládne zběsilým vokálem a bicí vás rozervou na kusy. Ano, hrobku s nápisem AVSLUT navštívím vždycky rád. Uvnitř se totiž obětuje opravdově, upřímně. Představte si hřbitov, na kterém se pohřbívali padlí kněží. Byli mučeni, vyslýcháni, zničeni exorcisty. Přesto nikdy neodvolali. Stejně jako kapela věří tomu, co hraje, tak oni vyznávali svoji pravdu. Peklo má mnoho podob a tento způsob prezentace se mi zdá nejuvěřitelnější. Klasický, tradiční black metal, perfektně zahraný a s uhrančivou atmosférou. Víc nechci a vlastně ani nepotřebuji. Svět se možná zbláznil, ale zde je ještě všechno v pořádku! Velmi dobře! Peklo!


Asphyx says:

"Tyranni" is a record that will make all fans of WATAIN, DISSECTION, EMPEROR, NORDJEVEL, VALKYRJA, TSJUDER, RAGNAROK happy. It will also appeal to all maniacs who are always eager to turn their crosses down and invoke dark forces. The album has a proper cold and raucous sound, the vocalist reigns with a frantic vocal and the drums will tear you apart. Yes, I always like to visit the tomb with the word AVSLUT. Inside, he sacrifices himself truly, honestly. Imagine a graveyard where fallen priests were buried. They were tortured, interrogated, destroyed by the exorcists. Yet they never appealed. Just as the band believes in what they play, they confessed their truth. Hell has many forms and this way of presentation seems to me the most believable. Classic, traditional black metal, perfectly played and with a mesmerizing atmosphere. I want nothing more and I don't really need it. The world may have gone crazy, but here everything is all right! Very good! Hell!

tracklist:
1. Tyranni
2. Stigens Ände
3. Likvidering
4. Allt Förgås
5. Den Eviga Flamman
6. Underjordens Apostlar
7. Pestens Lärjungar
8. Dråp
9. Ändlöst Slaveri

band:
C. - Vocals
E. - Lead Guitar/Vocals
O. - Drums
D. - Bass
S. - Rhythm Guitar

Share this games :

TWITTER